Lifestyle

Oamenii sunt “creaturi” ciudate

Niciodată nu ştii la ce te poţi aştepta de la un om, mereu te poate lua prin surprindere, deşi spui că nu are cu ce să te uimească. Putem vorbi acum de oameni care te surprind în mod plăcut sau într-un mod mai puţin plăcut.

Am observat că, în general, eu surprind oamenii într-un mod neplăcut. Sunt puţin mai ciudăţică…Am anumite idei pe care dacă mi le formez, greu mi le mai scoţi din cap, sunt cam conservatoare pentru “epoca” în care trăiesc, sunt rea şi urâcioasă pentru majoritatea oamenilor şi sufletistă doar pentru cei care mă cunosc.

Sunt un simplu om, la fel ca toţi ceilalţi şi fac greşeli, la fel cum fac toţi. Chiar mă gândeam mai devreme la multele greşeli pe care le-am făcut până acuma şi am ajuns la concluzia că am făcut mai multe greşeli în ultimul an, decât am făcut în toată viaţa mea. Totul porneşte de la nimicuri şi până să îţi dai seama în ce stadiu eşti, deja ai ajuns să întreci limita cu mult.

Nu ştiu cum am reuşit să mă transform atât de mult în acest an, dar eu nu eram aşa…nu făceam lucruri care nu ar fi trebuit făcute, nu mă ascundeam şi nu mă pretam la…hai să le zicem, la anumite lucruri. E simplu să greşeşti, fie că-ţi dai seama sau nu, dar din păcate greşelile şi cuvintele nu pot şi şterse cu buretele, nu putem da timpul înapoi ca să reparăm, nu putem citi gânduri şi nu putem nici să ne inducem stări de amnezie…Din păcate, dacă ai greşit nu poţi decât să încerci să repari, dacă se mai poate…

Eu am făcut o mare greşeală, ceva ce nu ar trebui făcut nimănui şi ceva care a provocat multă durere: am invadat intimitatea celei mai importante persoane din viaţa mea şi am ascuns asta. Nu există cuvinte care să descrie felul în care mă simt pentru cât de urât m-am comportat şi nu am suficiente cuvinte ca să spun cât de rău îmi pare. Am greşit, ştiu şi regret nespus de mult.

Sunt lucruri care nu se fac oricât de curios, cât de bănuitor sau cât de îndurerat eşti…Nu caut scuze, explicaţii, motive pentru că nu există. Orice ar fi fost şi orice s-ar fi întâmplat, nu trebuia să fac asta. Nu pot decât să îţi spun că îmi pare nespus de rău şi că dacă aş putea, aş da timpul înapoi ca să nu mai fac asta. Îmi cer scuze. Chiar dacă pentru tine nu mai are nicio valoare, chiar dacă nu mă crezi, chiar dacă ai dubii în privinţa mea, îţi spun cât pot eu de sincer că îmi pare rău şi să ştii că eu nu sunt aşa…dacă vrei şi tu, o să vezi asta, în timp…

Join The Discussion