Lifestyle

Fetele au poză la blog?

Am primit de la un amic un post de pe un blog pe care nu m-am obosit să-l reţin, în care scria cum să-şi crească fetele traficul pe blog.

Bun…am zis că dacă tot s-a deranjat să mi-l trimită pot să-l şi citesc, mai ales că nu era foarte lung 🙂 Şi cum să zic eu…nu mică mi-a fost mirarea când am început să citesc şi să constat că ideea celui care a scris post-ul ar fi ca toate fetele să-şi pună o poză sau poate două….ca să îl ajute pe cel care citeşte blogul respectivei să se identifice cu persoana, să aibă impresia că vorbeşte cineva şi nu un calculator sau ceva de genu’.

Acum, vă rog, nu mă înţelegeţi greşit, nu-l critic pe domnul şi nici blogul lui, pentru că nu am citit nimic altceva de pe blogul respectiv…dar ideea mi se pare puţin ciudată.

Până la urmă de ce îşi face lumea blog? Mulţi vor să se afirme, mulţi îşi doresc să aibă un loc unde să poată scrie ce gândesc şi ce simt fără să-şi facă griji că o să-l critice vecinul de la 5 sau colegul de bancă sau de servici…şi ca atare mulţi nu-şi “divulgă” identitatea. Ideea e că dacă ţi-ai făcut un blog numai pentru a-ţi exprima sentimentele atunci nu te interesează nici ce trafic ai, nu?

Eu personal mi-am făcut blog din pură curiozitate şi din dorinţa de a avea un loc unde să mă “refugiez”. Ajungând acasă seară de seară, după o zi îngrozitor de plictisitoare, de obositoare sau de aglomerată la muncă… să stau în faţa calculatorului, să scriu ceva fără să mă gândesc ce o să zică unul şi altul şi citind ceea ce scriu şi alţii, mă relaxează, mă binedispune şi mă încarcă cu energie pozitivă (scuzaţi cacofonia 😛 ).

Nu consider că e nevoie să ai trafic pe blog ca să-ţi poţi exprima dorinţele sau a scrie ceea ce gândeşti. Şi cu atât mai mult nu cred că o simplă poză te-ar ajuta să te simţi mai bine în ceea ce priveşte persoana ta sau în ceea ce priveşte traficul.

Cu ce îl ajută pe cel care citeşte blogul unei persoane să ştie cum arată acea persoană? Până la urmă nu facem un album foto în care să ne dăm mari cu aspectul fizic, nu? (în funcţie de tema blogului)

Acum nu-i critic pe cei care au poză, bravo lor că şi-au pus poză (plus că asta se referă strict la fetele care au blog) 🙂 (doicaifrumoşi bravo 😀 ) Ideea este după cum spuneam, alta: cum poţi să crezi că dacă îţi pui o poză o să ai trafic mai mare?

Join The Discussion