Lifestyle

Nunta și grijile care ne preocupă la acest eveniment

O nuntă este un eveniment special prin care trecem fiecare dintre noi. Există foarte multe lucruri de avut în vedere atunci când organizați o nuntă. Pe lângă locație și lucruri precum meniul, ar trebui să vă intereseaze și bandul de nuntă pe care îl veți alege. Înainte de a începe căutarea unei formații de nuntă potrivite, va trebui sa ai în vedere o mulțime de lucruri. În cele ce urmează, îți voi oferi câteva detalii de care sa ții cont astfel încât să alegi o trupă perfectă pentru nuntă.

O alegere decisivă pentru evenimentul tău

Va trebui sa-ți stabilești bugetul. Dacă ai la dispoziție un buget strict și nu vrei să-l depașești, atunci trebuie să ții cont de acest aspect. Exista multe formații de nuntă și vei constata ca vei avea de unde să alegi. O trupă potrivită vă va oferi momentele unice de care veți avea nevoie pentru a vă putea bucura alături de cei dragi. Prețul variază destul de mult. Acesta este influențat de numărul de muzicieni, cazare, dar și costurile de călătorie. Va trebui sa întocmesti o listă de prețuri pentru a alege formația potrivită pentru tine.

Un alt lucru pe care trebuie să-l faci este sa determini vârsta medie a invitaților tăi. Va trebui să adaptezi muzica în funcție de vârsta invitaților. Gusturile față de muzică se schimbă odată cu vârsta. Cu toate ca o trupă cu experiență se va adapta gusturilor tale, asigură-te ca vei pune și muzica mai veche în playlist, astfel incât să îți bucuri toate rudele. Dacă dorești să eviți un playlist plictisitor, atunci trebuie să fii atent la lista melodiilor care vor rula.

Organizarea si atmosfera

Mărimea trupei este și ea un aspect de care sa ții cont. Daca respectiva formație va avea un număr mai mare de muzicieni, aceștia vor putea reproduce făă probleme piesele tale preferate. Poți să verifici dacă există pe plan local trupe ce se potrivesc criteriilor tale. Dacă vei găsi trupe locale, acestea te vor scuti de cheltuielile de călătorie sau cazare. Ar trebui sa mai țineti cont și de cât de mult timp doriți ca trupa voastră să cânte. Dacă doriți o trupa care cântă mai mult, asigurați-vă că aceasta are în repertoriu melodii pe placul vostru. Într-o oră de muzică live se cântă în jur de 14 sau 15 melodii. Nu uita sa verifici dacă localul va accepta trupa pe care o vei alege.

Join The Discussion