Timp liber

Ghid de cumparare pentru gospodari – motocositoare ieftine

Nu-ti sacrifica banii pe echipament si aparate noi atata timp cat nu stii precis la ce, cat si unde le vei folosi, ne spun specialistii de la motocoaseieftine.ro. In scop comercial, multi dintre cei familiarizati deja cu motocositoarele vor recomanda intotdeauna un model cu bara metalica dreapta si nu unul cu bara curbata.

Se spune ca motocoasele cu bara dreapta pot sa taie mai bine iarba mai deasa si mai groasa decat cele cu bara curbata. Cele din urma aduc beneficii persoanelor care intampina probleme cu spatele. Se spune ca motocoasele Stihl si Husqvarna ar fi printre cele mai bune, in special la nivel profesional.

Ce e scump nu e intotdeauna si bun. Husqvarna si Stihl produc motocoase de calitate superioara si preturile sunt pe masura investitiei. Dar nu toti avem nevoie de unelte profesionale, asa ca o motocositoare ieftina de la un brand mai putin cunoscut poate fi mai buna pentru noi.

Conteaza pretul si calitatea, dar orice dispozitiv, ca e electric sau pe benzina, se strica la un moment dat. Primul lucru care iti vine in minte e sa-l duci la un service, dar care? Daca iti iei o motocoasa Husqvarna si cel mai apropiat punct de reparare nu este atat de aproape pe cat ti-ai dori, deja intervin alte probleme, alt timp pierdut.

Cele mai comune probleme aparute la o motocositoare sunt cele legate de combustibil sau recipientul de combustibil. Deseori se intampla ca praful sa ajunga in acel recipient si sa blocheze carburatorul. Lucrand in permanenta intr-un mediu cu destul de mult praf, e dificil sa eviti aceasta situatie neplacuta.

E important sa verifici filtrele cat de des se poate, preferabil saptamanal sau macar lunar. E bine sa ai o evidenta permanenta a carburatorului, a filtrelor de aer si combustibil.

Join The Discussion