Știri

Evolutia televizorului: care sunt schimbarile de care beneficiaza televizoarele moderne

Oamenii vor mereu sa-si vada serialele favorite in orice moment, oriunde si pe orice fel de ecran. Continutul il gasesti peste tot, dar nu e chiar usor sa bifezi toate cele trei elemente ale enumeratiei de mai sus, cel putin nu pe orice televizor.

Pana acum eram obisnuiti cu ideea ca sa te uiti la televizor insemana sa aprinzi televizorul si sa schimbi canalele TV. Acum sa te uiti la TV inseamna mai mult de atat, inseamna sa folosesti internetul de mare viteza si conexiunea cu care este echipata un televizor modern. Acum activitatea de a te uita la televizor poate avea loc oriunde si oricand. Daca ai apucat deja sa te uiti la un serial sau un film pe telefon, laptop sau tableta probabil stii despre ce vorbesc. Cu alte cuvinte, tot ceea ce vezi la televizor in ziua de azi nu mai este limitat doar la ecranul televizorului.

Chiar daca nu e inca posibil sa urmaresti orice tip de continut de pe TV oriunde si oricand, cererea consumatorilor este in continua crestere.

Desi suntem inca intr-un stagiu de inceput al acestei transformari, internetul are capabilitatea de a creste foarte mult velocitatea acestei schimbari. De fapt, daca ne gandim mai bine, sunt foarte putine lucruri pe care le poti face pe un televizor si nu pe un laptop sau un smartphone. Cu foarte putina pricepere te poti lipsi de televizor, doar ca actualmente accesul la anumite tipuri de continut este limitat pe internet.

Speranta noastra, a oamenilor, este sa vedem cat mai curand o perspectiva care sa uneasca ceea ce isi doresc utilizatorii, ubicuitatea programelor TV intr-un mod cat mai usor de utilizat si inteles, cu ceea ce isi doresc producatorii emisinuilor televizate, distribuitorii si agentii de publicitate: responsabilitate, monetizare, eficienta si implicare.

sursa foto: toptelevizoare

Join The Discussion