Lifestyle

Ce trebuie sa stim inainte de a cumpara o perie rotativa?

Scopul unei perii rotative este acela de a va oferi serviciile unui salon de infrumusetare la domiciliu, fara costuri suplimentare. Este unul dintre cele mai folosite produse, avand un efect de durata asupra parului. In afara de posibilitatea de a capata o coafura de invidiat, acesta are rolul de a suca parul, scutind astfel cheltuielile cu mai multe aparte de stilizare a parului.

Perii sunt creati special pentru a raspandi aerul cald uniform, astfel ca alegerea unui model potrivit poate fi o sarcina dificila. Pentru a reusi sa luam cea mai buna decizie, trebuie sa stabilim mai intai lucrurile pe care dorim sa le faca noul nostru aparat de aranjare a parului.

Styling cu o perie rotativa

Cele mai multe perii rotative sunt asemanatoare cu o perie normala, insa sunt in acelasi timp si un instrument de coafare, dar si uscator pentru parul tau. Acestea au comenzile lor pe care le gasim de obicei pe maner, cum ar fi temeratura si viteza de rotire. Sunt recomandate cele cu invelis de ceramica, protejand in acest fel firul de par si oferind o precizie in aranjarea parului.

Perii sunt foarte importanti. Sunt preferati perii naturali, evitand incurcarea parului in perie sau alte incidente. De obicei, acesti perii au rolul de a sufla aer cald prin zonele ventilate canalizate pe cilindru. Exista o diferenta semnificativa intre periile normale cu functia de aer cald existente pe piata. Aceste versiuni se rotesc, aranjandu-ti parul in timpul uscarii.

O problema des intalnita in utilizarea unei perii rotative este instinctul de a controla peria. Este necesar sa va obisnuiti sa o lasati sa actioneze singura. Daca nu riscati sa trageti de firul de par si sa-l incurcati. Este putin probabil sa reusiti sa o folositi corespunzator inca de la prima folosire, de aceea nu trebuie sa renuntati, veti vedea rezultate umitoare dupa cateva folosiri ale acesteia. Timpul de coafare va fi mult mai scurt.

Peria rotatva poate fi folosita si pe parul umed. Cel mai bine este sa va asigurati ca ati sters parul suficient de bine pentru a obtine rezultate bune, atfel va dura ceva mai mult pana cand aceasta va usca parul. Bineinteles, acestea pot fi solosite si pe parul uscat in momentul in care doriti sa obtinetio cafura cu bucle sau una lejera, stransa intr-un coc.

Lucrurile cele mai indragite la o perie rotativa sunt faptul ca reuseste sa redea stralucire, un volum incredibil parului, dar si varietatea coafurilor realizate cu ajutorul acesteia. Referitor la tipul de par, acest lucru depinde de dumneavoastra. In functie de lungimea si textura acestuia, incercati sa gasiti un model de perie rotatova cat mai potrivita. Mai degraba un model cu cilindrul subtire, decat cele voluminoase, de obicei se potrivesc pentru toate tipurile de par.

Join The Discussion