Cultură

Opinie sinceră despre Spartacus

Este unul din serialele care în cele 50 de minute, cât durează fiecare episod, îmi captează întreaga atenţie, reuşind să mă deconecteze cu totul de la lumea în care trăiesc. Este ceva nou şi oarecum inedit.

Este povestea unui om a cărui viaţa se schimbă radical atunci când soţia sa este luată de lângă el de către romani, iar el este silit să devină sclav şi să se lupte ca şi gladiator în arenă pentru amuzamentul şi dorinţa de sânge a mulţimii. Pentru a-şi salva soţia de la o viaţa de sclavie şi pentru a fi din nou alături de ea este dispus să facă orice. Aşa că face o înţelegere cu Dominus, adică stăpânul casei Batiatus.

Acesta îi promite că îi va aduce soţia dacă luptă în arenă şi câştigă toate bătăliile. Turnura pe care o ia povestea vieţii lui Spartacus nu este tocmai una foarte fericită pentru că în momentul în care crede că visul său devine realitate este acelaşi moment în care absolut totul dispare, iar dorinţa sa de răzbunare devine singurul motiv pentru care doreşte să trăiască.

Trebuie să vă anunţ că sunt nenumărate scene sângeroase, unele puţin scârboase şi chiar câteva scene de nuditate şi sex.

Join The Discussion