Comerț

Samsung și liniile de electrocasnice incorporabile

Samsung își anunța în urmă cu ceva timp cele trei linii de electrocasnice incorporabile: Contemporary Line, Black Line și Chef Collection. Erau făcute pentru a corespunde gusturilor consumatorilor exclusiv europeni. Toate produsele din cadrul acestor linii foloseau un design care să blureze pe cât se poate diferențele dintre mobilierul de bucătărie și electrocasnice.

Contemporary Line este și ultima linie de producție la un nivel atât de înalt oferită de Samsung. Componeța acestei linii de producție folosește multe dintre cele mai avansate tehnologii și inovații create de Samsung special pentru electrocasnicele de bucătărie.

Așteptări mari sunt de la noul frigider complet incorporabil de la Samsung, dorindu-se ca performanțele sale să fie cel puțin la nivelul frigiderelor neincorporabile Samsung, care se consideră că în prezent domină piața frigiderelor din Europa.

Frigiderul din gama Contemporary Line are compartimente interne foarte bine organizate și flexibile, tehnologii inovative precum No Frost, Twin Cooling Plus, Cool Select Zone Plus și multe altele. Tehnologia No Frost  scapă utilizatorul de nevoia decongelării dese a congelatorului, problemă cu care se confruntă frigorificele vechi și care poate conduce la diminuarea gustului alimentelor, apariția bacteriilor și chiar și a defecțiunilor frigiderului.

Linia de producție Chef Collection este una premium și conține un frigorific, cuptor incorporabil, un alt cuptor compact, un sertar pentru menținerea caldă a mâncării, o plită cu inducție, hotă telescopică și o mașină de spălat vase. Aceste electrocasnice au fost inspirate de opiniile unor chefi decorați cu stele Michelin care sunt și membri ai Club des Chefs creat de Samsung.

Linia de producție este reprezentată de electrocasnice incorporabile cu tehnologii inovative menite să maximizeze satisfacția din timpul gătitului. Frigiderul Samsung utilizează o tehnologie dublă(Twin) sau chiar triplă pentru răcirea compartimentelor, existând două sau trei surse de răcire atât în frigider, cât și în congelator, astfel încât fiecare zona să aibă un anumit nivel de umiditate și o anumită temperatură.

Join The Discussion