Lifestyle

Cum sa oferi o experinta spa desavarsita

Toata lumea are nevoie de un pic de „timp” si relaxare, iar mersul la spa este unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru. Clientii se bazeaza pe spa-uri si pe oamenii care lucreaza acolo pentru a-i elibera de stresul vietii cotidiene. Exista o multime de metode diferite pe care oamenii pretind ca le folosesc pentru a oferi cea mai buna experienta spa pe care o vor avea clientii lor, dar adevarul este ca multe lucruri care functioneaza sau nu functioneaza depind de fiecare individ. Cu toate acestea, exista insa cateva indicatii care pot fi respectate.

Controlul temperaturii
Este greu sa va relaxati daca transpirati in timpul verii sau inghetatii in timpul iernii. Pe masura ce se apropie luni mai reci, asigurati-va ca aveti o incalzire adecvata in cladirea dvs. pentru a va mentine clientii confortabili in timp ce lucrati. Este, de asemenea, un moment bun pentru a verifica si a vedea ca aparatele dvs. de incalzire sunt la zi si ca nu exista probleme de pericol de incendiu. In acest fel, puteti pastra spa-ul incalzit si confortabil toata iarna fara sa va faceti griji cu privire la potentialul unui incendiu.
Iluminarea
Exista multe moduri diferite de a pastra un spatiu spa luminat. Vrei sa faci ceva linistitor si relaxant? Luminile slabe ar putea fi mai bune pentru tine. Concentrati-va pe lucruri care sunt moi si calde, dar cu putere redusa. Ganditi-va la lampi sau la becuri cu mai multe nuante portocalii, setate pe setarile inferioare. Incercati sa evitati luminile fluorescente! Multi oameni le asociaza cu clinici medicale si pot deveni nelinistiti sau vor avea probleme cu relaxarea. Chiar si in situatiile in care aveti nevoie de iluminare mai mare, este important sa pastrati sentimentul „medical” la un nivel minim. Incercati sa aveti o multime de ferestre deschise pentru a permite iluminarea naturala sau sa pastrati lumina puternica in zonele de care aveti nevoie, cum ar fi zona salonului unghiilor. Spatiile pentru masaj ar trebui sa ramana intunecate, dar sa fie luminate suficient de bine incat nu va trebui sa va deplasati pentru a cauta elementele de care aveti nevoie pentru a lucra.

Design si dispozitie
Impactul vizual al unui spa poate influenta intr-adevar destul de mult experienta unui client. In cazul in care magazinul dvs. pare a fi aglomerat sau pare a fi murdar in orice fel, el poate fi vazut ca neplacut si nedorit pentru cineva care cauta un loc pentru a se calma. Un aspect prea confuz poate provoca si stres, care este ultimul lucru pe care doriti sa-l faceti. Asigurati-va ca planul dvs. este simplu, sigur si nu aglomerat. Desenele ar trebui sa se potriveasca, de asemenea, unei teme si sa fie coerente, astfel incat sa nu para prea ocupate, distrase sau neprofesionale.

Instrumentele potrivite
Este important sa aveti un set bun si fiabil de instrumente spa. Indiferent daca aveti de-a face cu dulapuri pentru a tine hainele calde sau o masa de spa electrica confortabila pentru ca clientul sa se simta confortabil, echipamentul pe care il folositi zilnic va seta cu adevarat tonul pentru serviciile pe care le oferiti. Asigurati-va ca instrumentele dvs. sunt actualizate, curate si fiabile. Scaunele, mesele si orice alta forma de asezare trebuie sa fie calde si amortizate pentru confortul maxim al clientului. Oamenii ar trebui sa mearga in spa si sa se poata simti confortabil. Fiecare instrument pe care il folositi ar trebui sa fie capabil sa faciliteze aceasta experienta.

Aflati cum sa cititi clientii
Interactiunile dintre dvs. si clientii dvs. pot face ajuta foarte mult afacerea. Veti avea nevoie sa stiti cum sa intelegeti ce cautati si cum sa va ajustati corespunzator. O gazda flexibila este o persoana care va lasa o impresie de durata, buna pentru clientii care viziteaza. In gestionarea experientelor spa, sunteti in masura sa oferiti un cadou oamenilor care merita destul de mult: darul relaxarii. Urmarind categoriile mentionate mai sus, va puteti imbunatati experienta spa, mai mult acestea va vor garanta intoarcerea clientilor fericiti si sanatosi din cand in cand.

Join The Discussion