Lifestyle

Cum a devenit mixerul cu bol cel mai versatil electrocasnic din bucătărie

Cu mixerul cu bol poți prepara acum tot felul de creme, aluaturi, bezele și chiar și aluat de pâine. Acestea ar fi condițiile minime îndeplinite de un mixer cu bol obișnuit. Dar când ai un mixer cu bol precum KitchenAid Artisan, știi că ai parte și de accesorii care transformă un mixer simplu într-un adevărat arsenal de bucătărie.

De regulă, mixerele profesioanle oferă peste 10 accesorii suplimentare pe care le poți atașa întrucât să obții rezultatul culinar dorit. Până la cel mai mic detaliu, fiecare parte a mâncării gătite de tine poate fi preparată cu KitchenAid, începând cu felierea legumelor și terminând cu transformarea aluatului în paste făcute în casă.

De ce sunt mixerele cu bol atât de versatile?

Până să văd prima dată nu am vrut să cred că un mixer cu bol poate face atâtea lucruri, cum ar fi să toci carne sau să o amesteci cu alte mirodenii. Condițiile pentru ca mixerul să fie eficient sunt acelea ca puiul să fie gătit, preferabil fiert, astfel încât fibrele să se desprindă mai ușor.

Accesoriile sunt cele care fac diferența. După cum spuneam, e foarte ușor să faci paste sau înghețată cu mixerul. Cum ți se pare ideea de a face bezele în casă? Credeți-mă, nu există termen de comparație între cele făcute acasă și cele cumpărate.

De asemenea, piureurile se pot face în timp record. Trebuie doar să arunci câteva legume fierte în bolul mixerului, cum ar fi cartofii, și va dura câteva secunde până să obții rezultatul dorit. Ce am menționat până acum în articol sunt doar câteva dintre multele moduri în care poți utiliza mixerul cu bol în casă. Zilnic încerc să descopăr noi modalități de a utiliza acest electrocasnic mic și foarte diversificat. Voi ce idei aveți și cum folosiți mixerul cu bol?

Join The Discussion