Fără categorie

Modul in care voluntarii fac diferenta pentru bunastarea animalelor

Cand vii acasa de la serviciu, e mereu acolo sa te salute. Cand ai nevoie de o motivatie suplimentara pentru a lucra, e fericit sa se alature pentru o plimbare. Cand ai avut o zi proasta, el o poate simti si este rapid sa-ti dea iubire. Animalele de companie ofera bucurie nesfarsita familiilor lor dar pentru milioane de animale de adapost fiecare zi este un test de rabdare in speranta de a gasi o casa vesnica.

Aproximativ 7,6 milioane de animale de companie intra in adaposturi la nivel national in fiecare an, potrivit statisticilor. Dintre acestia, aproximativ 3,9 milioane sunt caini si 3,4 milioane sunt pisici. Aceste cifre subliniaza nevoia masiva de voluntari care sa ofere ingrijirea necesara pentru a se asigura ca un numar cat mai mare de animale de casa pot fi plasate in case sigure si iubitoare.

Voluntarii fac un adevarat efort comunitar de a mentine animalele sanatoase si in siguranta. Ei impartasesc obiectivul comun de a transforma vietile animalelor fara adapost, avand o contributie vitala pentru acestea. Este evident ca ingrijirea animalelor fara adapost este un efort de grup, totusi o persoana poate face o mare diferenta pentru a ajuta la salvarea vietilor. Daca doriti sa schimbati lumea pentru animalele in nevoie, iata cateva sfaturi pentru a deveni un voluntar.

Ajungeti la adaposturile locale. Sunati la adapostul dvs. local sau la grupul de salvare pentru a vedea daca accepta voluntari.

Gandeste-te la interesele si abilitatile tale.Ingrijirea animalelor unu-la-unu este o activitate de adapost populara, dar exista multe oportunitati pentru voluntari. Fie ca sunteti in masura sa oferiti abilitati profesionale in departamentele de administratie sau sa serviti drept consilier de adoptie, optiunile de voluntariat sunt cu adevarat nesfarsite.

Impartaseste dragostea. Odata ce ati devenit voluntar, raspanditi dragostea pentru a ajuta animalele sa gaseasca case si incurajati prietenii sa se angajeze ca voluntari. Prin impartasirea postarilor pe social media, gazduirea evenimentelor de strangere de fonduri si pur si simplu discutiile cu prietenii, va ajutati sa deschideti ochii tuturor fata de nevoia crescanda de voluntari in adaposturi si importanta adoptiei animalelor de companie.

Join The Discussion