Știri

Acer: Swift 7 este „cel mai subtire laptop din lume”

Swift 7 a fost lansat in cadrul CES 2018 de compania taiwaneza, iar pretul sau ajunge la 1.699 de dolari. Acer a prezentat si cateva sisteme mai ieftine la CES, precum si datele de lansare si preturile pentru PC-uri pe care le-a anuntat prima data la IFA. Alaturi de laptopul ultra-portabil Swift 7, Acer a lansat si laptopul pentru jocuri Nitro 5, care se anunta un succes pentru compania care nu si-a dezamagit niciodata utilizatorii.

Aceste sisteme sunt asociate de Spin 3 si Chromebook 11. Acer a dezvaluit, de asemenea, disponibilitatea pentru Switch 7 Black Edition si Predator Orion 9000 Series, care au fost prezentate la IFA 2017. Swift 7, descris de Acer drept cel mai subtire laptop din lume, la 8,98 mm, este alimentat de un procesor Intel Core i7 de generatie a saptea si include conectivitate 4G LTE. Acesta ofera un ecran touch cu ecran complet HD de 14 inch si o autonomie de pana la 10 ore. Cu aceste caracteristici si designul sau din aluminiu, negru, sistemul este destinat utilizatorilor profesionisti care cauta portabilitate.

Acer Nitro 5

Nitro 5 este destinat gamerilor, cu un pret de pornire de 799 dolari. Acesta imbina grafica AMD Radeon RX560, cele mai recente cipuri mobile AMD Ryzen si o memorie mai rapida decat inainte. Acesta include, de asemenea, software-ul de monitorizare GPU / CPU Nitro Sense, care ofera metrici in timp real pentru aceste componente. Nitro 5 va fi disponibil in luna mai.

Acer Spin 3

Spin 3 este o alternativa la Spin 7, un sistem mai ieftin de 14 inch (anterior 15,6 inch), cu un ecran rotativ de 360 de grade. Modelul Spin 3 se mandreste cu procesoarele Intel din a opta generatie, iar Acer pretinde pana la 12 ore de autonomie a bateriei. Acesta a fost lansat in luna februarie, cu un pret ce porneste de la 599 de dolari.

In cele din urma, pentru noile produse, Chromebook 11 este o reimprospatare a sistemului ChromeOS de 11,6 inch al Acer. Laptopul portabil poate fi comandat cu un ecran tactil sau fara atingere si ofera pana la 10 ore de autonomie a bateriei. Acesta include doua porturi USB-C, utile pentru conectarea la afisajele externe. Acesta va fi disponibil in aprilie, avand un pret de pornire de 249 de dolari .

Cu o traditie ce surclaseaza istoricul brandurilor concurente, Acer a reusit sa surprinda audienta in cadrul CES 2018, insa, pe de alta parte, a satisfacut asteptarile celor care aspirau la noile modele de laptopuri Acer. Dincolo de succesul lansarii noului Acer Swift 7, supranumit, deja „cel mai subtire laptop din lume”, Acer se mandreste mai cu seama de faptul ca (inca) este unul dintre cei mai de incredere producatori de high tech la nivel mondial.

Join The Discussion