Fără categorie

Iata in ce isi investesc banii modelele Best Studios!

Castigurile cu multe zerouri nu mai sunt un secret pentru niciun model de videochat, tinerele ajungand sa incaseze sume record chiar si intr-o singura noapte. Acest trend a devenit de actualitate in randul femeilor frumoase, care au realizat ca atitudinea, senzualitatea si gandirea strategica le pot aduce mai multi bani decat orice alt job sau pozitie ierarhica ar ocupa intr-o companie conventionala, motiv pentru care Best Studios se mareste pe zi ce trece nu doar cu modele, ci si cu traineri si admini profesionisti care vor sa faca parte din cea mai buna echipa din industria videochatului.

Nu exista model care sa nu aiba propria poveste de viata, iar confesiunile unora dintre aceste tinere sunt de-a dreptul cutremuratoare. Copilarie petrecuta in saracie, sarbatori in care rar s-au bucurat de o masa imbelsugata si multe frustrari acumulate pe perioada contractelor desfasurate in colaborare cu angajatori ce nu le plateau la timp sau nu le acordau salariul promis. Soarta le-a suras, insa, odata ce au pasit in Best Studios, acolo unde viata a inceput sa le recompenseze si sa le ofere inzecit din lucrurile de care ar fi trebuit sa se fi bucurat pana la acel moment. Totusi, avand in spate aceasta lectie dura, modelele Best apreciaza mai bine decat oricine altcineva valoarea banilor si prefera sa ii investeasca in lucruri de durata, de care pot beneficia atat ele, cat si familiile lor.

Tu ti-ai cumpara o vila sau un bolid cu 100.000$?

Daca si tu iti doresti sa iti pui in practica spiritul de investitor, ce ai spune daca ai incepe chiar acum sa iti indeplinesti toate dorintele? Best Studios Bucuresti sustine dezvoltarea modelelor de videochat si vine in sprijinul acestora cu cele mai bune intentii pentru a le aduce pe calea cea dreapta a succesului si bunastarii materiale. De aceea, modelele Best obtin 65% net din profitul inregistrat de studio, iar acest lucru le permite sa aspire la orice fel de investie, fie ca este sub forma unui spatiu locativ sau a unei vacante extravagante.

Sumele fabuloase castigate de modelele Best aproape ca par ireale, dar sunt mai reale decat si-ar imagina cineva. De exemplu, un model debutant poate castiga din start 1000$ cash, pe langa incasarile proprii pe care ajunge sa le atinga. Tinerele primesc 65% din incasari net, iar sumele care le revin graviteaza in jurul unui profit cu multe zerouri, ce creste progresiv in functie de perioadele cu flux ridicat de utilizatori ai platformelor online. Intrucat in joc se afla sume considerabile, modelele Best prefera sa isi investeasca veniturile decat sa isi cheltuie banii pe cadouri sau tratamente de infrumusetare, acestea din urma fiindu-le oferite gratuit de Best Studios.

Sesiune foto Best

Diana, un model Best Studios recunoscut international datorita premiilor pe care le-a castigat la festivalurile de profil, este un exemplu de femeie independenta, care a decis sa inceteze sa mai viseze si sa faca ceva pentru a-si realiza fiecare aspiratie pe care a acumulat-o in perioada mai grea a vietii ei. Astazi, notorietatea sa i-a crescut semnificativ pozitia, devenind o prezenta competitiva si un model profesional, motiv pentru care Diana poate obtine in doar cateva luni pana la 1.000.000 de dolari! Ce a facut cu banii? A achizitionat o vila de lux intr-un cartier rezidential si un apartament intr-o zona centrala a Bucurestiului, pe care l-a inchiriat pentru generarea unui profit constant, detine la momentul actual 3 masini, dintre care 2 dintre acestea modele abia iesite de pe poarta fabricilor de productie si, nu in ultimul rand, s-a bucurat de locatii rare si vacante in Dubai, Singapore, Bali si Egipt alaturi de familie.

Femeile independente si pragmatice vin la Best Studios. Crezi ca poti fi una dintre ele?

Join The Discussion