Cultură

Beneficiile invatarii limbii engleze indiferent de locatia dvs.

Limba engleza este cea mai vorbita limba din lume. Este limba oficiala a 54 de tari si prima limba a peste 360 ​​de milioane de oameni. Engleza este, de asemenea, limba cea mai frecvent studiata in lume. Un procent de 20% din populatia lumii vorbeste engleza. Deoarece este atat de populara, invatarea limbii engleze are multe avantaje.

Studii in strainatate
Daca doriti sa studiati in strainatate, va trebui sa cunoasteti cel putin cateva limbi straine. Pentru studentii care doresc sa se inscrie la universitati de limba engleza, testele de limba straina va vor masura abilitatile. Cursurile evidentiaza ceea ce va puteti astepta la examen si cum sa va pregatiti cel mai bine pentru acesta, inclusiv teste practice si indrumare personala.

Posibilitati de angajare
Multi angajatori au astazi o prezenta globala. Chiar daca lucrati pentru o companie locala sau pentru un magazin mic, probabil ca au o prezenta pe internet. Din acest motiv, este obisnuit ca ofertele de locuri de munca sa necesite un anumit nivel de limba engleza. Aceasta asteptare va continua sa creasca doar in viitor, deci este o idee grozava de a incepe astazi.

Voiaj
Exista o lume mare pentru a fi vazuta. O mare parte din ea vorbeste o limba diferita de tine, dar engleza pare sa ii lege pe toti impreuna; cel putin pentru cea mai mare parte. Prin posibilitatea de a avea conversatii de baza in limba engleza, veti avea o experienta de calatorie mai imbogatita. Veti putea gasi atractii si locuri putin cunoscute, vorbind cu localnici si cu calatorii. Veti castiga o mai buna intelegere si apreciere a zonelor in care calatoriti.

Exista mai multe motive pentru care veti dori sa continuati sa va concentrati asupra dezvoltarii limbii engleze. Lumea devine din ce in ce mai conectata. Teritoriile geografice devin din ce in ce mai putin divizibile, iar modalitatile prin care comunicam devin din ce in ce mai avansate. Cand puteti vorbi limba cea mai utilizata din lume, veti avea mai multe oportunitati.

Join The Discussion