Lifestyle

De ce sa iti cumperi un polizor unghiular

Desi cei mai multi il asociaza cu un aparat folosit doar de catre profesionisti, la constructii si lucrari grele, un polizor unghiular este un instrument foarte util in orice gospodarie, care poate fi folosit fara prea mari instructaje.

Un polizor unghiular are multiple intrebuintari. Acesta este folosit pentru a taia orice material, de la cele mai moi si pana la cele mai dure, cu ajutorul unui disc abraziv. De la metal, beton si pana la plastic, acest aparat isi dovedeste performantele la fiecare utilizare.

Fiecare gospodarie ar trebui sa aiba un polizor unghiular, mai ales ca aceasta masina de taiat si slefuit are un pret foarte atractiv. Pe piata puteti gasi numeroase modele, de o calitate superioara, accesibile oricarui buget.

Atunci cand folositi un polizor unghiular, fie ca acesta are dimensiuni mai mari sau mai reduse, este necesar sa va luati cateva masuri de protectie.

Ochelarii de protectie sunt absolut necesari atunci cand se utilizeaza un polizor unghiular. O singura particula care zboara poate sa conduca la un incident neprevazut si in acelasi timp foarte neplacut.

La fel ca ochelarii de protectie, protectia auditiva este, de asemenea, esentiala. Polizorul unghiular este una dintre cele mai puternice scule electrice, iar zgomotul poate fi de multe ori destul de suparator.

Pantalonii de lucru sunt o alta parte necesara a echipamentului, fiind extrem de folositori in momentul folosirii polizorului unghiular. La taierea metalului, polizorul unghiular produce un jet de metal rosu-fierbinte. Daca acel flux loveste pantalonii tai, acestia se vor arde usor. Scanteile nu sunt suficient de puternice pentru a lasa mai mult decat o arsura, chiar si pe pielea goala, dar este mai bine sa fii pregatit. Purtati pantaloni de lucru grosi vechi, rezonabili atunci cand utilizati polizorul. Pentru protectia mainilor, este indicat sa purtati o pereche de manusi care sa va protejeze de caldura si de eventualele arsuri.

Un polizor unghiular este un aparat care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul oricarui proprietar care vrea sa isi rezolve singur sarcinile casnice. Acesta reprezinta o investitie sigura, de lunga durata, care va promite rezultate foarte bune pe termen lung.

Join The Discussion