Lifestyle

Sfaturi pentru a beneficia de cat mai multa lumina naturala

Lumina soarelui care se revarsa prin ferestre sau printr-un luminator poate oferi camerei o atmosfera calda si confortabila. Deci, vrei sa profiti cat mai mult de lumina naturala care curge in incaperile casei tale. Verificati aceste cinci sfaturi care va pot ajuta sa accentuati lumina soarelui care intra in camere.

Pictati peretii
Aveti ferestre frumoase si mari in sufragerie sau in dormitor? Daca da, puteti imbunatati lumina soarelui prin ele prin pictarea zidurilor intr-o culoare deschisa. Peretii din alb, bej, fildes sau chiar o culoare pastelata usoara servesc pentru a reflecta lumina soarelui care intra intr-o camera. Acest lucru face ca camera sa fie deschisa si aerisita. Daca nu doriti ziduri albe solide, incercati sa puneti o margine de tapet cu un design interesant. O margine de tapet adauga mai multa culoare peretilor, permitand totodata peretilor sa reflecte lumina soarelui.

Alegeti covoare deschise
Aveti covoare intunecate intr-o camera cu ferestre? Daca da, incercati sa le inlocuiti cu covoare bej, alb sau o culoare deschisa. Ca si peretii dvs., mocheta poate reflecta lumina soarelui care vine prin ferestrele care se raspandesc in intreaga camera.

Puneti niste oglinzi
Asezati o oglinda mare langa o fereastra care permite o lumina naturala. Oglinda va reflecta lumina creand un ton mai placut in camera. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest sfat este ca puteti gasi o oglinda cu un cadru elaborat din aur, argintiu sau lemn. Acest lucru adauga si mai multa eleganta decorului camerei. Asezati o alta oglinda mai mica pe un alt perete al incaperii, pentru un efect suplimentar. Exprimati creativitatea in timp ce alegeti oglinzile!

Alegeti articolele de mobilier cu grija
Uita-te la mobilierul din camere. Daca aveti o masa de cafea, mese de finisaj si vestiare din lemn de culoare inchisa, acestea nu ajuta intr-adevar sa imbunatateasca lumina soarelui care patrunde in camera. Inlocuiti unele dintre articolele dvs. de mobilier cu unele din sticla. De exemplu, schimbati masa de cafea din lemn de nuc pentru o masa cu un varf de sticla. Suprafata de sticla va reflecta lumina soarelui si veti avea mai multa lumina in casa.  Orice piesa de mobilier cu sticla in design poate ajuta la accentuarea luminii solare.

O dupa-amiaza plina de soare stralucitoar care se deplaseaza prin camera poate face ca locuinta ta sa fie un loc extra special. Cu ajutorul acestor mici trucuri puteti obtine un efect spectaculos.

Join The Discussion