Lifestyle

5 lucruri uimitoare pe care le poate face un ceas inteligent

Tocmai ai achizitionat un smartwatch si esti incantat de multimea de utilitati ale acestuia? Iata o lista de 5 lucruri uimitoare pe care le pot face ceasurile inteligente.

1.Te ajuta sa stai in forma

O multime de oameni doresc sa capete o forma fizica buna in aceste zile, iar un ceas inteligent poate fi unul dintre cei mai buni prieteni in calatoria acestei reinventari a sinelui. Multe modele au monitoare pentru ritmul cardiac si exista unele ceasuri care sunt cu adevarat adaptate pentru functia fitness, cum ar fi FitBit sau Adidas miChoach Smart Running Watch. Si modelul Samsung Gear Fit se incadreaza aici, cu propriul sau set de caracteristici, cum ar fi notificarile care iti permit sa iti atingi obiectivele.

2.Te ajuta sa fii futurist

Acesta este aspectul la care Samsung Gear S straluceste. Este primul ceas inteligent care se conecteaza la reteaua Verizon fara a trebui sa se afle langa telefonul pe care il sincronizeaza. Iti arata indicele UV, iti urmareste somnul si multe altele. De asemenea, are un ecran rezistent la apa, asa ca daca te antrenezi si atingi ceasul cu apa, nu trebuie sa iti faci griji ca va fi distrus.

3.Te mentine la moda

Moto360 este o alegere potrivita pentru cei inclinati catre un look stilat, deoarece ofera stiluri clasice de ceasuri si posibilitatea de a alege dintre textura de piele si metal. Exista, de asemenea, rama traditionala rotunda, in cazul in care preferi sa ai un ceas clasic rotund in locul unei forme patrate. De asemenea, are un touchscreen LCD realizat din Corning „Gorilla Glass”. Astfel, ceasul este la fel de dur pe cat este de frumos.

4.Actioneaza ca un obturator al aparatului foto la distanta

Aceasta este o alta parte a unicitatii modelului Pebble. Utilizatorii dornici de actiune pot folosi o aplicatie Pebble pentru a-si transforma ceasurile inteligente in obloane. Fireste, utilizatorii de telefoane inteligente se pot folosi in prezent de aceeasi caracteristica, datorita aplicatiilor precum PebbleCamera si PebbCam.

5.Trimite mesaje direct de pe ceas

Multi furnizori de telefoane mobile includ un sistem de mesagerie prin e-mail care iti transforma e-mailurile in mesaje SMS rapide. Utilizatorii pot folosi textele prefabricate, cum ar fi „Conduc acum, va scriu mai tarziu” sau „Sunt pe drum”.

Join The Discussion