Fără categorie

7 sfaturi sa te conectezi cu sotul/sotia si sa iti condimentezi mariajul

Gasirea modalitatilor de a condimenta casatoria ta poate intari legatura intre tine si partenerul tau de casnicie. Iata 7 sugestii pentru a iti mentine relatia fericita si sanatoasa:

1 .Ia initiativa

Unul dintre voi ia initiativa mai mult decat celalalt? Daca tu esti cel care nu prea ia initiativa, de ce nu planuiesti o noapte pentru voi doi?

2. Opreste televizorul

Cat timp petreci alaturi de sot/sotie in fata televizorului dupa ce ati ajuns acasa de la serviciu? Daca sunteti ca majoritatea cuplurilor, probabil ca din momentul in care ajungeti acasa pana ce va culcati. De ce nu opriti televizorul si petreceti ceva timp vorbind despre ziua dumneavoastra? Acest lucru poate face diferenta.

3.Faceti o plimbare

De ce nu faceti o mica plimbare dupa cina? Acest lucru va poate oferi un timp minunat. O simpla plimbare in jurul cartierului poate fi ceva ce veti astepta apoi noapte de nopate, ca o modalitate de a comunica si de a va reconecta.

4.Faceti ceva impreuna

Aveti o activitate pe care atat tu cat si partenerul de casnicie va place sa o faceti? Iesiti si mergeti la golf, drumetii, alpinism, bowling, karaoke sau orice altceva de care va puteti bucura impreuna. Atunci cand un cuplu are activitati pe care le poate face impreuna, ajuta la solidificarea relatiei.

5.Atingeti-va unul pe altul

Atingerea reciproca este una dintre cele mai bune modalitati de a te lega de partenerul tau. Chiar si o simpla atingere care nu este sexuala poate avea un impact mare in a arata ca iti pasa. Cand esti loial unei persoane, atingerea este modul in care iti poti arata angajamentul.

6.Ascultati-va unul pe celalalt

Comunicarea este o cale cu doua sensuri, iar daca nu stii cum sa asculti, celalalt se poate simti neinteles. Acesta este motivul pentru care trebuie sa asculti cu atentie atunci cand partenerul iti spune ceva.

7.Condimentati-va viata sexuala

Viata sexuala sanatoasa este un semn al unei casnicii sanatoase. O viata sexuala picanta va va oferi satisfactie si distractia va va lega unul de celalalt. Nu va fie frica sa aduceti putin entuziasm in dormitor.

Aceste sfaturi si sugestii va pot ajuta sa va conectati cu partenerul de casnicie si sa va condimentati mariajul.

Join The Discussion