Lifestyle

Cumpara-ti o statie de calcat pentru a eficientiza modul in care calci lucrurile

Te-ai saturat sa iti tot dai jos masa de calcat din dulap atunci cand trebuie sa calci si sa o pui inapoi, atunci cand ai terminat treaba? Poti optimiza aceasta sarcina cu usurinta alegand sa cumperi o statie de calcat.

Daca simplul gand ca urmeaza sa calci rufele te ingrozeste, atunci simplifica aceasta treaba comparand o statie de calcat. Nu numai ca aceasta solutie te va ajuta sa iti mentii rufele in ordine, dar va si usura calcatul rufelor.

Statiile de calcat sunt simple mese de calcat care sunt montate pe un perete sau in interiorul unui dulap sau sertar. Unele vin cu tot felul de accesorii care transforma actiunea de a calca rufele intr-o sarcina usoara ( precum zona de depozitare pentru fierul de calcat si puncte de alimentare), altele sunt mult mai rudimentare.

Cand se apropie ziua de calcat, nu va mai trebui sa te confrunti cu sarcina de a scoate masa de calcat din locul in care ai depozitat-o. Pur si simplu deschizi statia de calcat. Un aspect pozitiv al statiilor de calcat este faptul ca acestea pot fi usor integrate in design-ul dulapurilor.

Statiile de calcat sunt ideale pentru casele cu spatiu limitat de depozitare, deoarece sunt proiectate intelligent pentru a fi montate chiar si in locuri inguste. Unele modele ingenioase au chiar abilitatea de a se roti cu 180 de grade si se afla paralel cu peretele, ceea ce constitutie o solutie excelenta.

Statiile de calcat pot fi montate la orice inaltime, ceea ce reprezinta un avantaj pentru persoanele care considera ca placile traditionale de calcat sunt prea mari sau prea mici. Unele modele sunt de asemenea reglabile, permitand oamenilor de diferite inaltimi sa le foloseasca cu usurinta.

Atunci cand alegi unde sa amplasezi o statie de calcat in locuinta ta, retine ca majoritatea modelelor vor trebui atasate la un perete pentru stabilitate si de asemenea langa un punct de alimentare. Asigura-te ca in pozitia sa extinsa masa de calcat nu va bloca traficul si nu va impiedica accesul la dulapuri.

Instalarea acesteia poate fi un proces simplu, vei avea nevoie de cateva suruburi pentru modelele mai simple, ori pentru a scoate placile de ipsos. Nu sunt necesare instrumente sau cunostinte speciale, astfel incat unui specialist competent ar trebui sa ii fie foarte usor sa iti instaleze la domicilui statia de calcat.

Join The Discussion