Fără categorie

Pasi utili pentru schimbarea furnizorului de asigurari auto

Daca primele de asigurare a masinii sunt in crestere, poate ca este timpul sa va schimbati acoperirea de asigurare. Un raport recent arata ca unele modele noi de masini sunt accesibile pentru asigurare, dar daca lucrati cu o companie care nu se straduieste sa va gaseasca cea mai buna acoperire posibila, este posibil sa pierdeti bani. Schimbarea companiilor de asigurari poate fi descurajanta; cu toate acestea, exista cativa pasi pe care ii puteti urma pentru a gasi serviciile potrivite pentru bugetul si nevoile dvs.

Intelegeti nevoile dvs. de asigurare
Cand v-ati conectat pentru prima oara cu compania actuala de asigurari, este posibil sa va fi dat sfatul despre ceea ce era necesar sau, daca nu aveati masina in acel moment, ceea ce aveati nevoie de banca sau creditor. Daca ti-ai platit masina de atunci, probabil ca ar trebui sa te uiti la ceea ce schimbi cu privire la politica ta inainte sa schimbi operatorii de transport.

Discutati cu agentul dvs. curent
Vorbind cu agentul local de asigurare auto poate fi un pas important in schimbarea furnizorilor deoarece el sau ea va poate oferi o varietate de reduceri de politica pe care nu le cunoasteti. In multe cazuri, companiile de asigurari auto pot avea reduceri disponibile, dar, de obicei, soferii trebuie sa fie proactivi atunci cand este vorba de cautarea lor.

Feriti-va de taxele de anulare
Inainte de a va decide sa faceti schimbarea, este intelept sa revizuiti politica actuala de asigurare a masinii pentru a va asigura ca nu veti fi penalizata pentru anularea acesteia. Desi nu toate companiile percep taxe pentru acest serviciu, altii va pot amenda.

Comutarea companiilor de asigurare a masinilor va poate ajuta sa gasiti o politica mai accesibila si un serviciu imbunatatit pentru clienti. Stiind ce masuri sa luati in timpul acestui proces va poate ajuta sa luati o decizie increzatoare cu privire la care transportator se va potrivi cel mai bine nevoilor dvs. de asigurare si a bugetului.

Join The Discussion