Fără categorie

Verificarile PRAM pentru protectia impotriva trasnetului

Verificarile PRAM sunt esentiale pentru orice institutie sau societate comerciala care doreste sa activeze in conformitate cu legislatiile din Romania, dar si cele impuse de Uniunea Europeana.Verificarile PRAM sunt esentiale pentru orice institutie sau societate comerciala care doreste sa activeze in conformitate cu legislatiile din Romania, dar si cele impuse de Uniunea Europeana. Printre aspectele importante atunci cand se efectueaza o verificare PRAM, una dintre cele mai importante este verificarea pentru protectia impotriva trasnetului. In general, aceste fenomene ale naturii care nu pot fi controlate de oameni sunt imprevizibile, iar mentalitatea de “a lasa lucrurile sa functioneze fara a verifica siguranta lor” nu este una potrivita.

In ce consta verificarile PRAM si de unde rezida importanta lor?

Aceste verificari PRAM sunt reglementate de anumite legi si vizeaza in general trei aspecte: prevenirea riscurilor de incendiu, de distrugere a anumitor echipamente electrice, precum si a riscului de electrocutari. Aceste verificari PRAM sunt reglementate de anumite legi si vizeaza in general trei aspecte: prevenirea riscurilor de incendiu, de distrugere a anumitor echipamente electrice, precum si a riscului de electrocutari.  In timp ce riscul de electrocutare si prevenirea distrugerilor depind intr-o oarecare masura si de actiunea oamenilor, de cele mai multe ori incendiile pot fi neprevazute, lucru care accentueaza importanta verificarilor PRAM pentru orice firma. Indiferent de legislatiile in vigoare, este mult mai sigur sa faci aceste verificari, care sintetizeaza foarte bine ideea ca “este mai bine sa previi decat sa tratezi”.

Electric Energy realizeaza verificari pram de calitate pentru clientii din Bucuresti. Dintre firmele care activeaza in acest domeniu, Electric Energy se distinge ca fiind o companie care realizeaza aceste verificari intr-o maniera optima.Specialistii de la Electric Energy pun pret pe detalii atunci cand fac aceste verificari PRAM, verificari care fac diferenta intre siguranta si ideea de pseudo-siguranta care ar rezida dintr-o tratare superficiala a acestor aspecte.

Importanta verificarii PRAM pentru protectia impotriva trasnetelor

Trasnetele, desi un fenomen meteorologic destul de rar, uneori pot provoca daune considerabile. In acest sens, verificarile PRAM realizate in mod optim te pot proteja de astfel de situatii pe care nu le poti controla.Trasnetele, desi un fenomen meteorologic destul de rar, uneori pot provoca daune considerabile. In acest sens, verificarile PRAM realizate in mod optim te pot proteja de astfel de situatii pe care nu le poti controla. In general, pagubele provocate de trasnete se refera la incendiile pe care le pot provoca si mai ales la stricaciunile pe care le pot realiza in momentul in care intra in contact cu o conducta metalica. De asemenea, si liniile electrice si telefonice sunt foarte sensibile cand vine vorba de aceste verificari PRAM, deoarece si ele sunt susceptibile de a suferi anumite pagube care pe termen lung s-ar putea dovedi destul de costisitoare. Astfel, se explica motivul pentru care o verificare PRAM realizata in parametrii impusi de legislatiile in vigoare este necesara. Daca apelezi la specialistii de la Electric Energy, vei avea garantia unei verificari profesionale.

Join The Discussion