Fără categorie

Locuitorii din sectorul 2 se pot bucura de instalatii perfect functionale cu Mouse Instal SRL

Majoritatea locuitorilor din Bucuresti, fie ca s-au nascut in capitala, fie ca au venit aici din anumite colturi ale tarii, traiesc intr-un ritm alert. Acest ritm alert impune uneori si necesitatea de a sti la ce instalatori sa apelam la orice ora, atunci cand se intampla anumite accidente pe care oricat de prevazator ai fi, nu le poti anticipa. Mouse Instal SRL, una dintre cele mai bune firme de instalatori din Bucuresti. In Bucuresti, Mouse Instal se distinge ca fiind formata dintr-o echipa profesionala. Unul dintre principalele atu-uri ale echipei Mouse Instal este faptul ca ofera servicii non-stop, personalizate in functie de nevoile clientilor. Instalatorii de la Mouse Instal ofera servicii de reparatii si instalari in privinta structurilor sanitare, termice si electrice. De-a lungul timpului, s-au pozitionat pentru locuitorii din capitala ca fiind o echipa care raspunde promt la apeluri, si mai ales la orice ora din zi si din noapte. In plus, pentru orice lucrare efectuata, instalatorii de la Mouse Instal ofera o garantie de 5 ani, demonstrandu-si profesionalismul si seriozitatea.

Locuitorii din sectorul 2 se pot bucura de instalatii functionale cu Mouse Instal SRL

Mouse Instal ofera servicii in toate sectoarele capitalei, in anumite zone ( de obicei in acele zone de unde primesc mai multe cereri). Sectorul 2 este situat in partea de nord-est a municipiului Bucuresti. In acest caz, un instalator cu experienta din Sector 2 Bucuresti intervine cu precadere in urmatoarele zone de unde primesc mai multe cereri: Piata Iancului, Vatra Luminoasa, Mihai

Bravu, precum si zonele bulevardului Stefan cel Mare si Andronache. Alte zone destul de populare ( si de asemenea cele mai “atractive” in privinta oportunitatilor de relaxare, datorita parcurilor) sunt zona lacului Tei, Floreasca si Colentina. Pana in prezent, instalatorii din echipa Mouse Instal au avut peste 80 de proiecte solutionate in tot Bucurestiul, printre aceste proiecte numarandu-se si multiple interventii pentru montaj de centrale termice (http://instalatorbucuresti-24×7.ro/montaj-centrala-termica) in locuintele clientilor din sectorul 2 al capitalei. Atunci cand se angajeaza intr-un proiect, fie de instalare initiala pentru clientii din sectorul 2 care se muta la casa noua, fie de a repara anumite daune care apar uneori atunci cand ne asteptam mai putin, instalatorii din echipa Mouse Instal vin pregatiti cu echipament de ultima generatie si se ocupa de reparatii si instalari intr-o maniera eficienta.

Clientii din sectorul 2 care doresc sa apeleze la serviciile profesioniste ale unui instalator din echipa Mouse Instal pot suna la numerele de contact 0761 547 045 sau 0799 040 751.

Join The Discussion