Fără categorie

Planificarea unui botez

Primavara este o trezire binevenita, dupa o stare uneori descurajanta si aparent nesfarsita de hibernare, deci este logic ca primavara sa fie, de asemenea, sezonul de primavara pentru bebelusi. Dar pentru mamele care asteapta sa primeasca un nou pachet de bucurie in timpul lunilor de iarna, planificarea unei petreceri festive poate veni cu un set unic de provocari si locuri de cazare.

Stabiliti un buget
Inainte de a planifica ceva, este intelept sa stabiliti mai intai un buget si apoi sa decideti cine va fi in cele din urma responsabil pentru proiectul de lege. Dusul pentru bebelusi ar putea fi darul gazdei pentru parintii sai sau fondurile pot fi adunate in randul prietenilor apropiati si al membrilor familiei.

La stabilirea bugetului, luati in considerare:taxe de locatie daca inchiriati o sala sau camera din spate a unui restaurant, invitatii si carti de multumire, decoratiuni, articolele de artizanat daca veti face orice decor personalizat, precum si consumabilele de care aveti nevoie pentru jocuri, cheltuielile cu alimentele (nu uitati tortul daca il comandati dintr-o brutarie), articole de unica folosinta si locatia.
Multe botezuri de primavara si de vara sunt tinute in aer liber, cu mici adunari care au loc in curtea cuiva, sau un parc pentru a gazdui un numar mai mare de oaspeti. Dar in aer liber nu este un loc pentru un botez de iarna pentru copii, limitand numarul de locatii disponibile si potrivite pentru evenimentul dvs.

Daca vor fi 15 persoane sau mai putin, familia gazdei, parintele in asteptare sau casa unui membru al familiei ar trebui sa ofere spatiu suficient pentru ca toata lumea sa se poata adapta si manevra confortabil intr-un mediu relaxat. Pentru o multime mai mare, asa cum am mentionat mai sus, puteti inchiria o sala, spatiu in restaurantul favorit al onoratului sau chiar o sala de bord sau de afaceri la un hotel local. Ar trebui sa puteti inchiria un spatiu in orice locatie care de obicei gazduieste evenimente, asa ca nu va fie frica sa va uitati in jur si verificati pretul in functie de bugetul dvs.

Join The Discussion