Fără categorie

Cum sa te pregatesti pentru botez

Pentru a se potrivi cu darurile, decorati o masa cu lenjerii de pat si elemente de decor care se potrivesc cu tema botezului dvs. si plasati-o cat mai aproape de intrarea in locatie. Desemnati pe cineva care sa va ajute sa inregistrati darurile pe care le primiti si de la cine a venit. Acest lucru va ajuta extraordinar atunci cand vine timpul sa le multumiti cu sinceritate celor care au ajutat la impartasirea in entuziasmul de a primi noul copil in lume.

Pentru o activitate distractiva de iarna pentru bebelusi, cumparati palarii de bumbac simple si de unica folosinta si oferiti o varietate de materiale sigure pentru a le decora. Oaspetii se vor bucura de produse dragute pentru noul copil.

Fiecare mama noua are nevoie de putin sfat, incurajare  pentru a le face fata pregatirilor. Oferiti oaspetilor bucati de hartie sau pre-taiate stationare care se potrivesc cu tema dvs. de botez, cum ar fi fulgi de zapada, manusi sau busteni pentru bebelusi, si ii cereti oaspetilor sa-si scrie cele mai valoroase bucati de sfaturi materne. Puneti toate bucatile de hartie intr-un vas sau borcan, astfel incat sa puteti citi prin ele cand aveti nevoie.

De asemenea, puteti sa dati jocuri traditionale, cum ar fi „Nu spuneti bebelusului”, un rasturnare de iarna prin faptul ca oaspetii poarta o casca de zapada si daca cineva spune „bebelus”, trebuie sa dea pinul de fulg de zapada persoanei care le-a prins.

Join The Discussion