Fără categorie

Ingrijeste-ti unghiile cu produse de la magazinul online Magic Nails!

Pentru ca suntem femei, este foarte important sa aparem in societate, mai ales in context prefosional, elegante (fara neaparat de a epata) si ingrijite. Astfel, cream o imagine pozitiva despre noi. Unul dintre cele mai importante aspecte in acest context al ingrijirii personale sunt unghiile ingrijite. Indiferent de gen, atunci cand vedem o persoana cu unghiile neingrijite, avem tendinta de a o eticheta in mintea noastra in termeni “negativi”. In acest sens, o femeie trebuie sa stie mereu cum sa isi ingrijeasca unghiile.

Foarte multe femei apeleaza la magazinul cu produse de unghii https://magic-nails.ro/, care pe langa oje in multe culori comercializeaza si numeroase produse esentiale pentru ingrijitul unghiilor. Iata care sunt produsele pentru ingijirea unghiilor preferate de clientele fidele ale magazinului online Magic Nails!

1.Nail thinner

Acest produs aflat in topul preferintelor clientelor magazinului online Magic Nails este un diluant pentru subtierea ojei ce are rolul principal de a inlocui solventii evaporati la utilizarea ojei normale. Pentru a folosi acest produs de ingrijire al unghiilor, trebuie sa adaugi cateva picaturi din solutia respectiva in flaconul de oja, sa inchizi si sa agiti. Este foarte important de retinut ca acest produs este inflamabil si nu este indicat sa il lasi la mana copiilor.

2.Ulei pentru cuticule

Uleiul pentru cuticule este o substanta care hidrateaza intens zona cuticulelor, avand rolul esential de a preveni uscarea unghiilor, precum si a pielii din jurul lor. In general, uleiurile pentru cuticule comercializate de magazinul online Magic Nails au vitaminele A si E si se vand in sticlute de 15 sau 75 ml.

3.Clesti si forfecute

Foarte multe cliente ale magazinului online Magic Nails aleg sa isi cumpere clestii si forfecutele pentru unghii comercializate aici. Acesti clesti si aceste forfecute sunt instrumentele necesare in orice trusa de ingrijire unghii, deoarece sunt concepute astfel incat sa indepartezi cu usurinta cu ajutorul lor acele pielite care mai apar involuntar si mai ales sa conferi unghiilor forma dorita de tine.

4.Lac de unghii

Magazinul online Magic Nails numeroase sortimente de lacuri de unghii de 15 ml. In general, lacurile de unghii au darul de a iti intari unghiile si de a le conferi un aspect elegant, fara sa mai fii nevoita neaparat sa te dai cu oja. Lacurile de unghii comercializate de Magic Nails rezista pe unghii aproximativ 10 zile. Vopseaua din care sunt facute nu contine substante daunatoare. Poti alege din aproximativ 50 de nuante la moda de lacuri de unghi atunci cand navighezi pe site-ul Magic Nails. Toate aceste lacuri sunt caracterizate de o densitate medie destul de durabila. Vei constata ca poti aplica rapid aceste lacuri, iar pensula speciala cu care sunt prevazute te va ajuta sa le aplici uniform pe unghii.

5.Articole de nail art

Multe cliente Magic Nails aleg uneori sa isi decoreze unghiile cu tot felul de stickere, cristale sau benzi de decor. Aceste accesorii sunt amuzante si exprima spiritul tanar al femeilor care stiu cand sa se distreze, nu numai cand sa fie profesionale.

Join The Discussion