Fără categorie

Cat de important este sa fii sanatos

Multe femei care lucreaza stiu cat de usor este ca totul sa faca o sedinta din spate pentru munca lor. Multi dintre noi nu ne petrecem timpul sa ne ocupam de sanatatea noastra personala, sa nu dormim si sa mancam in mod corespunzator sau sa ne facem fizice anuale, ca sa putem sa ne grabim sa lucram mai mult in programele noastre. In cele din urma, aceste practici vor reveni doar pentru a va musca. In loc sa va lucrati atat de mult, incercati sa implementati unele dintre aceste 6 moduri in care va puteti imbunatati sanatatea.

Exista multe beneficii pentru sanatate legate de obtinerea unui somn suficient in fiecare noapte. Somnul este timpul corpului dvs. pentru a alimenta si a repara orice daune din ziua urmatoare. Daca sunteti in stare sa obtineti suficient somn, ati putea vedea o reducere a prinderii racelii sau a altor virusi, precum si alte probleme de sanatate mai grave, cum ar fi bolile de inima si diabetul zaharat. Beneficiile pe termen scurt de a obtine somn odihnitor includ concentrarea crescuta, capacitatea de a gandi mai clar si emotiile mai stabile.

Poate fi tentant sa mananci zi dupa zi, dar toate aceste alimente vor avea un impact asupra sanatatii si asupra portofelului. In loc sa apasati un restaurant sau cea mai apropiata imbinare pentru fast-food, incercati sa va impachetati propriile pranzuri. In acest fel, puteti obtine cantitatea exacta de fructe si legume de care aveti nevoie. Puteti reduce sodiul, zaharul sau grasimile, dupa cum va dati seama. De asemenea, puteti evita alergenii cu usurinta in acest fel, de vreme ce veti face toata pregatirea mesei.

 

Join The Discussion