Fără categorie

4 modalitati prin care sa te mentii sanatos

 

Planificati-va anual programul fizic

Este ceva ce multi dintre noi ne temem sa facem si sa ne lasam an dupa an, dar obtinerea unui program fizic anual este cheia pentru mentinerea sanatatii fizice. Un fizic probabil va prinde orice probleme de sanatate pe care le-ar putea avea in timp ce acestea sunt inca intr-o etapa gestionabila. In acest fel, puteti sa intrati imediat in tratament si sa vedeti ce functioneaza pentru dvs. Cu o conducere inovatoare in domeniul sanatatii,unde apar in permanenta imbunatatiri in domeniul medical, puteti fi siguri ca tratamentele disponibile in aceste zile devin din ce in ce mai eficiente.

Un echilibru intre munca si viata

A avea un echilibru bun al vietii profesionale este esential pentru oricine care face parte din lumea muncitoare. Lucrul prea mult poate duce la stresarea si mizeria constanta. Daca lucrati prea putin ar putea duce la incheierea dvs. fara a avea suficienti bani pentru a va satisface nevoile de baza. Trebuie sa gasiti acel loc dulce intre munca si odihna, care va permite sa castigati suficienti bani, mentinand in acelasi timp o viata echilibrata. La urma urmei, nu va puteti bucura de banii pe care ii faceti, daca sunteti prea ocupat, lucrati 24 de ore din 24, pentru a va lua o vacanta.

Luati pauze de-a lungul zilei

Multi dintre noi „intram in zona”, unde lucram pentru perioade lungi de timp complet neintrerupte. Aceasta nu este o practica sanatoasa. Nu numai ca ii impiedica pe oameni sa manance si sa bea in mod regulat pe tot parcursul zilei asa cum ar trebui sa fie, dar poate, de asemenea, sa va determine sa fii sedentar de mai multe ore pe rand. Acest lucru poate duce la probleme cu articulatiile si muschii. Stilul de viata sedentar are, de asemenea, un risc pe termen lung pentru probleme cum ar fi bolile de inima, obezitatea si diabetul.

Cunoaste-ti limitel
Te cunosti mai bine decat oricine. Daca simtiti ca volumul de munca incepe sa devina imposibil de gestionat, obtineti ajutor. Daca va simtiti ca si cum ati fi in pragul unei stingeri de stres in fiecare zi, treceti ceva lucru la colegii sau angajatii dumneavoastra. Nu se arunca in prosop pentru a obtine cateva maini suplimentare la bord. Intelegeti unde sunt limitele si faceti tot ce este mai bun pentru a nu le depasi. Nivelurile dvs. de stres va vor multumi!

Join The Discussion