Fără categorie

Cum te ajuta internetul sa evoluezi in programul de fitness

„Internetul” este anuntat ca o noua era conectata, in care toate dispozitivele noastre vor putea sa comunice una cu cealalta. Imaginati-va aparatele inteligente, sistemele energetice autoreglabile si transportul public mai eficient, doar pentru un inceput. Dar un domeniu in care vom vedea intr-adevar beneficiile acestei noi forme de tehnologie este in sanatatea personala si fitness. Daca utilizati un tracker de activitate ca un FitBit, deja profitati de aceste beneficii.

Iata o descriere a modului in care Internetul lucrurilor ar putea transforma industria de fitness.

Ce este Internetul?
Acest termen se refera la perspectiva simpla de conectare a obiectelor de zi cu zi din viata noastra la Internet. Dispozitivele conectate, inteligente, pot trimite si primi date. Ele sunt de obicei echipate cu senzori care le permit sa preia aceste date si apoi trebuie sa poata trimite datele printr-o conexiune centrala pentru analiza. In cazul industriei de sanatate si fitness, aceasta implica trackere fitness.

Dispozitive de fitness existente
Desi este adesea vorbit despre o tehnologie viitoare, Internetul este deja aici si poate fi utilizat cu bogatia de trackere de fitness de pe piata astazi. Acestea utilizeaza senzori pentru a urmari activitatea dvs. de exercitii, modele de somn si aport caloric pentru a genera date in fiecare zi. Puteti descarca aplicatii precum RunKeeper, care functioneaza cu GPS-ul telefonului mobil pentru a colecta date in functie de actiunile dvs. Puteti alege sa distribuiti aceste informatii cu retelele dvs. sociale si sa pastrati filele privind activitatea cu un tablou de bord on-line.

Doriti sa va urmariti activitatea si modelele de somn? Dispozitivele de tip FitBit, Basis si Jawbone UP sunt toate capabile sa va monitorizeze nu numai bataile inimii, pasii si aportul caloric, ci si modelele de dormit. Acest lucru va permite sa va ajustati activitatea pentru un rezultat mai eficient si mai linistit. Unii va trimit, de asemenea, notificari daca ati uitat de rutina obisnuita de fitness, servind ca instrument motivational.

Join The Discussion