Fără categorie

Cand este potrivit sa purtati o rochie lunga

Nimic nu emana eleganta si sofisticare ca o rochie de lungime de etaj. Multe femei fantezii despre purtarea unei rochii lungi, frumoase ca celebritatile de pe covorul rosu, dar nu cred ca au ocazia sa poarte asa ceva. Adevarul este ca exista nenumarate oportunitati de a purta rochii de lungime. Iata cele mai minunate locuri pentru a purta o rochie formala.

1. O intalnire
O intalnari nu trebuie intotdeauna sa fie cina si un film. In schimb, incercati sa amestecati lucrurile prin participarea la teatru, o opera sau un balet si imbracati-va intr-o rochie uimitoare de pardoseala. Cei care prefera sa faca in loc sa vizioneze ar putea sa se bucure de cursuri de dans in sala de bal. Sarbatoriti incheierea clasei, imbracand o rochie de seara eleganta si prezentand abilitatile dvs. pe ringul de dans al unui bar sau restaurant local. Cei doi vor arata bine si se vor simti mai bine dupa o intalnire de neuitat.

2. Eveniment caritabil
Exista numeroase oportunitati diferite de a va implica in organizatii de caritate locale sau nationale. Multe dintre aceste organizatii detin gale sau alte fundatii formale. Participarea la astfel de evenimente este o modalitate foarte buna de a reda comunitatea, de a se conecta si de a intalni oameni noi, toate in timp ce poarta o rochie de seara plina de farmec.

3. Nunta
O conceptie gresita in mod obisnuit este ca este tabu sa poarte o rochie de lungime la o nunta daca invitatia nu spune in mod expres „alb” sau „cravata neagra”. Multi experti in eticheta si publicatii nationale au eliminat acest mit in ultimii ani. Atata timp cat rochia nu seamana cu o rochie de mireasa, iar stilul sau culoarea este adecvata pentru nunti formale sau chiar semi-formale, o rochie lunga este cea mai buna alegere.

Join The Discussion