Fără categorie

Avantajele fatetelor de portelan

Daca aveti un zambet patat sau crapat, este posibil sa trebuiasca sa faceti o vizita la stomatolog, pentru a va ajuta sa faceti upgrade la zambet. In timp ce exista multe optiuni de luat in considerare, fatetele de portelan pot fi atat rapide, cat si rentabile.

Fatetele din portelan sunt „cochilii” subtiri, care se aplica pe suprafata dintilor. Ele pot ascunde orice fel de daune, indiferent daca dintii trebuie doar sa fie albiti sau reparati si intariti.

Ca si in cazul tuturor procedurilor cosmetice dentare, exista atat argumente pro si contra pentru a obtine fatete. Sa aruncam o privire la ambele parti ale deciziei pentru a ne da seama daca au dreptate pentru dvs.

Avantajele fatetelor de portelan
Cel mai mare avantaj al unei fatete este ca va pot fixa dintii intr-un mod mult mai permanent. In timp ce nu sunt imune la daune, sunt destul de puternice si durabile si, in general, dureaza mai mult de 10 ani inainte de a fi nevoie chiar sa va ganditi sa le inlocuiti. Nu lasati partea „portelanului” din numele lor sa te pacaleasca in a crede ca sunt fragili. Acestea dureaza mult mai mult decat alte tipuri de compozitii dentare, deci sunt o alegere excelenta pentru persoanele care doresc sa isi fixeze dintii. Nu necesita intretinere speciala.

Un alt lucru grozav despre fatete este ca sunt facute la comanda, astfel incat acestea vor fi complet unice. Nu se vor simti volupte sau inconfortabile.

Fatetele sunt, de asemenea, invizibile pentru a fi detectate cand sunt modelate si umbrite corect pentru a se potrivi cu restul dintilor. Spre deosebire de coroanele si umpluturile de argint, nimeni nu va putea spune ca aveti fatete. Daca sunteti ingrijorat de a avea o lucrare dentara evidenta, fatele va poate da aspectul pe care il doriti fara a-l difuza in lume.

Nu in ultimul rand, fatele de portelan nu va irita gingiile. Tesutul din gura va tolera prezenta lor. Acest lucru inseamna ca nu veti avea vreodata de a face fata disconfortului gingival cand purtati furnir, ceea ce este un lucru rar si remarcabil cand vorbiti despre cochilii de lunga durata.

Join The Discussion