Lifestyle

Micdejunlabirou.ro a început să livreze prima masă a dimineții

Micdejunlabirou.ro a început să livreze. Trezitul de dimineață este unul dintre cele mai dificile părți ale zilei, cu toate acestea, este cea mai benefică perioadă de timp pentru a lua prima masă a zilei. Pentru o energie și o bună dispoziție constantă este necesar un aport de nutrienți care se pot lua din micul dejun. Micdejunlabirou.ro îmbrățișează un concept inedit și livrează atât în București, cât și în Ilfov.

Micdejunlabirou.ro este primul și unicul distribuitor specializat pe livrarea principalei mese a zilei care să asigure o bună funcționare fizică și mentală pentru tot parcusul zilei.

În companii media de vârstă este destul de diversificată, dar, ceea ce este cert, este faptul că millennials îmbrățișează cel mai mult job-urile din aria privată de business. Un lucru arhicunoscut este că acestora le este foarte greu să fie matinali, prețuind până și acele 5 minute în plus de somn, în detrimentul altor activități de dimineață. Oricine poate opta pentru micdejunlabirou.ro. Aceștia furnizează servicii, după cum o spune și numele, de livrare a micului dejun la birou. Cu toate că această idee inedită este disponibilă de foarte puțin timp, deja a început să devină un obicei pentru multe companii care preferă să petreacă prima masă a dimineții în familia de la muncă.

Succesul micdejunlabirou.ro are două motive: nu este doar un serviciu de catering, ci este o metodă de a crea relații productive între angajații care încep ziua împreună; iar al doilea motiv este interconectat de primul, este o metodă minunată de socializare între departamentele care, în mod normal, nu interacționează atât de mult. Deja micdejunlabirou.ro are povești care susțin noi povești de prietenie datorită conceptului unic de a petrece prima masă a zilei împreună cu familia de la job.

În ceea ce privește meniul, clienții pot alege cam orice ar dori să mănânce la micul dejun. Fie că este vorba despre lapte cu cereale, iaurturi, ouă prăjite, crenvuști, sandvișuri proaspete cu ton, o prăjitură cu morcov sau clasicul pandișpan cu mere, echipa profesionistă poate face cam orice dorește clientul. Este un fel de bufet suedez pentru toate gusturile. Orice produs poate fi adus și adaptat așa cum își dorește clientul, scopul micdejunlabirou.ro este ca cei care apelează la aceste servicii să își ia aportul de nutrienți esențiali pentru o zi productivă.

Toate produsele vor fi aduse și vor sta în aparate profesionale care să asigure și să mențină mâncarea gustoasă, caldă și aromată. Aparatura este creată special pentru a menține preparatul la cele mai înalte standarde. Iar pentru a păstra o temperatura optimă, produsele vor sta în vitrine profesionale.

Până și cei care și-au scos din program masa de dimineața vor dori măcar să încerce un croissant cu unt care miroase și arată delicios, evident, preparat de echipa micdejunlabirou.ro. În general, când mâncarea miroase și arată delicios, rata ca cei mai pretențioși să încerce crește vertiginos. Echipa micdejunlabirou.ro este pregătită să servească o gamă variată de preparate.

Micdejunlabirou.ro se încadrează într-o nișă în care concurența propriu-zisă nu există, deoarece sunt singurii specializați în acest domeniu. Competitorii direcți fiind toate business-urile, precum magazinele, patiseriile, fast-food-urile etc., adică toți distribuitorii care furnizează alimente. Discrepanța între micdejunlabirou.ro și competitor este uriașă, deoarece cei din urmă oferă, în genere, servicii precongelate sau nu foarte proaspete. Micdejunlabirou.ro prepară mâncarea doar din alimente proaspete și de calitate.

Despre micdejunlabirou.ro:

Micdejunlabirou.ro prepară prima masă a zilei pentru a fi livrată la birou. Aceștia livrează oriunde în București și Ilfov.
Contact:
telefon – 0756 821 812

mail – office@micdejunlabirou.ro

site – www.micdejunlabirou.ro

Join The Discussion