Fără categorie

Dezavantajele fatetelor de portelan

In timp ce exista multe beneficii pentru fatete, exista unele dezavantaje pe care trebuie sa le stiti, de asemenea.

Cel mai mare dezavantaj este modul in care modifica permanent structura dintilor. Un strat mic de smalt trebuie indepartat pentru a se potrivi cu cochilie si nu puteti sa-l inapoiati dupa ce a disparut. Intr-o lume ideala, veti fi fericiti cu fatele voastre pentru totdeauna, iar acest lucru nu va fi o problema. Cu toate acestea, este ceva de luat in considerare daca nu sunteti sigur ca doriti ca fatele sa fie o alegere pe tot parcursul vietii.

Un alt dezavantaj al fatetelor este costul lor. Acestea sunt in medie intre 1.000 si 2.000 de dolari pe dinte, deci daca nu aveti asigurare, este posibil sa aveti nevoie de un fel de plan de plata pentru a le permite. Este, de asemenea, o idee buna sa verificati in mod dublu compania dvs. de asigurari pentru a va asigura ca sunt acoperite.

Fatetele pot fi de asemenea colorate de anumite bauturi. In timp ce nu va trebui sa jurati in intregime cafeaua si ceaiul, trebuie sa fiti atenti cu suma pe care o consumati. Nu doriti ca fatetele dvs. sa fie o culoare diferita de restul dintilor!

In cele din urma, furnir poate creste sensibilitatea la cald si rece. Nu sunt deloc dureroase, dar daca sunteti un iubitor de inghetata, furnirurile ar putea sa va ofere senzatii mai puternice decat de obicei atunci cand va bucurati de tratamentul preferat. Este ceva de retinut inainte de a investi in ele.

 

Join The Discussion