Timp liber

Cum se fumează o narghilea perfectă la un coffee shop & lounge bar?

Experiențele din afara muncii / facultății sau efectiv experiențele interactive care implică și alți oameni sunt întotdeauna benefice și potrivite pentru maturizarea individului, dar și pentru maturizarea emoțională a acestuia. Odată așezat la masa urmează magia, adică experimentarea unui moment special alături de prieteni. Comandați ce vă doriți și experiența poate începe.

La  Ganesha Caffe Victoriei găsiți the best coffee in Bucuresti, precum și cele mai populare arome (precum: măr, trandafir și struguri), dar și alte arome diferite. Menta este, de asemenea, comună. Puteți opta pentru narghileaua cu gheață care este numai bună pentru vremea caniculară de afară, este un refresh perfect.

Ce puteți comanda?

Majoritatea oamenilor care fac parte din echipa unei cafenele vă pot recomanda câteva arome, mai ales dacă este printre primele dăți când fumați narghilea. De cele mai multe ori, aceștia recomandă pentru începători aroma de mere. La Coffee Shop & Lounge Bar Ganesha Caffe Victoriei puteți întreba staff-ul orice nelămurire pe care o aveți în ceea ce privește meniul și mai ales aromele. Puteți opta și pentru aroma de struguri, gustul este mai neted și mai potrivit pentru prima dată când fumați narghilea.

Cea mai comandată aromă, în general, este de trandafir. Puteți opta și pentru combinația dintre trandafir și mentă. Alături de narghileaua aromată, puteți opta pentru un cidru, o limonadă sau, de ce nu, un ceai cald. Ceaiul cald poate fi un contrast foarte frumos, mai ales dacă comandați narghilea cu gheață.

O narghilea fiecare sau una pentru toată lumea de la masă?

Recomandarea este să luați narghilele în funcție de câți oameni sunteți la masă, este foarte important ca temperatura carbunelui și a apei să rămână constantă, deci dacă nu sunteți mai mult de 3-4 persoane puteți opta pentru o narghilea. Dacă nu doriți să fumați prea mult, optați pentru o narghilea pentru toată lumea, deoarece cărbunele trebuie să rămână în permanență încins. Iar, pe lângă acest lucru, există o intimitate delicioasă în împărtășirea unei narghilele.

Pentru o experiență cât mai densă și mare de fum este recomandat să aprindeți corespunzător narghileaua, dacă nu vă descurcați puteți cere ajutorul echipei de la bar.

Cum se fumează o narghilea?

Trebuie să inspirați puternic și să scoateți fumul afară. Poate părea puțin mai greu dacă nici nu sunteți fumător, dar nu imposibil. Carbunele nu este în contact direct cu aroma; este separat de o folie metalică perforată. Fumul este tras prin apă, care la rândul ei îl răcește.

După aproximativ 15 până la 20 de minute, aroma va începe să se schimbe. Adesea, fumul devine prea cald, dacă acest lucru nu vă place, la Coffee Shop & Lounge Bar Ganesha Caffe Victoriei puteți opta pentru furtun cu gheață.

Pentru a avea o aromă constantă și nori perfecți de fum, trebuie să înlocuiți cărbunii, deoarece după ceva timp aceștia încep să ardă până rămân doar cenușă, nu trebuie să așteptați până devin complet cenușă. Când se întâmplă asta, rugați pe cineva de la bar să vă aducă cărbune proaspăt ars. Narghileaua poate fi reîmprospătată cu cărbune nou o dată sau de două ori.

Important este să vă simțiți bine și să fiți înconjurat de oameni dragi. Dacă vă doriți o atmosferă Orientală puteți merge la Coffee Shop & Lounge Bar Ganesha Caffe Victoriei și dacă aveți vreo nelămurire echipa de la bar vă va ajuta fără probleme.

Join The Discussion