Sănătate

Alte simptome ale unei inimi bolnave

Tiroida nu functioneaza necorespunzator
Tiroida este una din acele parti ale corpului la care probabil nu va ganditi pana cand nu apare o problema. Din pacate, atunci cand tiroida nu functioneaza corect, organismul va va atentiona in mare fel. O revizuire a cercetarilor publicate in Annals of Internal Medicine arata ca atat hipotiroidismul cat si hipertiroidismul cresc riscul unei persoane de a dezvolta boli de inima, iar bolile cardiace pot provoca disfunctii tiroidiene prin limitarea fluxului sanguin si prin modificarea hormonala. Destul de ciudat, multe dintre simptomele problemelor legate de tiroida, cum ar fi oboseala, tusea si cresterea rapida in greutate, sunt, de asemenea, simptome ale bolilor de inima, astfel incat investigarea unei probleme poate duce la diagnosticarea alteia.

Va este intotdeauna de sete
Am putea sa bem mai multa apa – medicii sugereaza ca majoritatea adultilor consuma mai putin de o treime din ceea ce ar trebui sa faca in fiecare zi – insa o sete constanta care nu dispare niciodata ar putea avea mai mult de-a face cu inima decat deshidratarea. Combinatia dintre dezechilibrele electrolitice si tulburarea gastrointestinala, care de multe ori merg impreuna cu bolile de inima va pot face sa va simtiti insetati chiar si atunci cand tocmai ati consumato cantitate semnificativa de apa, asa ca nu va fie frica sa vorbiti cu un medic.

Aveti apnee in somn

Sforaitul care va impiedica sa primiti un somn bun poate fi un semn ca inima dumneavoastra nu functioneaza asa cum ar trebui. Boala de inima si apneea de somn se intampla adesea mana in mana, desi nu este intotdeauna clar daca prima o cauzeaza pe aceasta din urma sau invers. Daca sunteti ingrijorat ca ati putea avea apnee in somn, discutati cu medicul dumneavoastra.

 

Gleznele sunt umflate

Statul in picioare pe toata durata zilei pot determina picioarele cuiva sa devina putin umflate. Daca nu aveti o slujba care sa va tina in picioare toata ziua si picioarele si gleznele arata ca au crescut in dimensiuni, inima voastra ar putea sa va trimita un mesaj. Plamanii nu sunt singura parte a corpului care poate fi afectata de edem; pentru multi pacienti cu boli de inima, edemul extremitatilor inferioare este un semn alarmant.

Join The Discussion