Sănătate

Reteta simpla cu avocado

Pana acum, probabil ca ati auzit ca avocado este un superaliment. Este bogat in fibre, bogat in magneziu si potasiu si plin de grasimi sanatoase pentru a va mentine energizat si sationat. Dar daca te-ai saturat de aceeasi rutina de guacamole, veche, vei fi incantat sa stii ca nu este singura inmuiere pe care o poti face cu fructele. Hummusul de avocado este un lucru si este destul de usor de facut intr-un aperitiv sanatos.

Daca ati facut propriul hummus inainte, probabil stiti ca nautul de conserve este un element fundamental in cufarul incarcat cu fibre. Aceasta reteta necesita o cutie de naut, precum si jumatate din avocado si multa condimentare. Cu patrunjel proaspat, cilantro, usturoi si suc de lime, veti obtine unele din aceleasi arome pe care le veti gasi in guacamole intr-o forma crema de hummus.

Va multumim partial din naut, veti obtine sase grame de proteine ​​din fiecare portie din aceasta baie. Si daca alegeti sa inmuiati legumele proaspete feliate in acest hummus de avocado in loc de chipsuri, veti face aceasta gustare delectabila si mai sanatoasa. O baie aromata, bazata pe avocado, completata si delicioasa? Inscrieti-ne pentru aceasta reteta hummus de avocado!

NUTRITIE: 243 calorii, 17 g grasimi (2 g saturate), 504 mg sodiu, 5 g fibre, 1 g zahar, 6 g proteine

INGREDIENTE:

115 grame de boabe de fasole alba (ori de naut) care au fost fierte in prealabil.

1/2 dintr-un avocado mediu, decojit si fara sambure

1/3 de suc de lamaie

1/4 de frunze de busuioc

1/4 dintr-o ceasca de tahni

1/4 de frunze de diferite verdeturi

1/4 dintr-o lingurita de piper negru

1/4 dintr-o cana cu ulei de masline extravirgin

2 lingurite de apa

CUM SE FACE

Intr-un robot de bucatarie puneti toate ingredientele si lasati la amestecat vreo 2 minute. Continuati procesul pana totul se transforma intr-o pasta legata. Pentru a obtine o consistenta mai cremoasa adaugati ulei. Dupa ce luati compozitia (si de pe peretii robotului) plasati continutul in castron si serviti proaspat.

Join The Discussion