Fără categorie

Cum puteti obtine un machiaj luminos

Machiajul este o arta, iar cu putin antrenament, oricine poate obtine un look luminos, perfect pentru a fi purtat pe timpul zilei, ori chiar in cadrul unui eveniment glamour. Insa pentru a obtine un astfel de look este nevoie de produse de machiaj si accesorii. Achizitionarea acestora trebuie facuta in functie de particularitatile tenului dumneavoastra, dar si in functie de bugetul de care dispuneti. Asadar, cum puteti obtine un machiaj luminos, care sa arate profesional desi il faceti acasa si ce produse se incadreaza in bugetul dumneavoastra?

Pasi de urmat pentru un machiaj luminos

  • Inainte de aplicarea oricarui produs de machiaj, trebuie sa le aveti in vedere pe cele care se ocupa cu pregatirea tenului si anume: crema hidratanta, spf si primer. Puteti opta pentru un ser hidratant, ori o crema cu spf care are si proprietati de hidratare. Primerul are scopul de a estompa porii si de a face machiajul sa reziste mai mult timp.
  • Urmeaza sa luati o pensula densa sau un buretel de machiaj pentru a aplica fondul de ten. Deoarece temperaturile sunt inca destul de ridicate, optati pentru un fond de ten light, cu un finish dewy sau mat, in functie de tenul dumneavoastra. Pentru a contura tenul, alegeti un corector sau un fond de ten cu o culoare mai inchisa si aplicati-l pe zonele in care doriti sa creati umbre.
  • Pentru a obtine acea alura tinereasca si culoare in obraji, alegeti un ruj in culoare pastelata. Ca un truc bun de urmat este sa il folositi si pe obraji, pe pleoape si pe tample, deasupra sprancenelor. Astfel, veti crea armonie pe ten si veti obtine o culoare extrem de naturala.
  • Daca optati pentru un festival look, folositi farduri lichide cu sclipici si veti obtine efectul luminos si stralucitor cu care veti atrage toate privirile. Acestea se pot aplica si pe post de highlighter fiindca ce machiaj luminos este acela fara iluminator?
  • Aplicati la final putina pudra translucida sub ochi cu ajutorul unei pensule mari si un spray de fixare pentru a face ca machiajul sa reziste o zi intreaga.

Bineinteles, exista mai multe modalitati prin care puteti crea un machiaj luminos, dar asta ar insemna sa incercati mai multe produse si accesorii. Ceea ce v-am propus se poate obtine cu putine produse de machiaj si accesorii si aplicatoare de baza. Machiajul este superb, dar trebuie sa va gasiti propriul stil si sa ii acordati cat timp considerati dumneavoastra ca merita.

Pentru mai multe informatii despre cele mai bune produse de make-up, recomandari si oferte de pret, consultati portalul online de beauty http://bebeautiful.ro, locul in care pasiunea dumneavoastra prinde culoare.

Join The Discussion