Timp liber

Reteta simpla de cheesecake

Cum se face?

Puneti 9 biscuiti de scortisoara intr-o punga de plastic de dimensiuni de galon, apoi sigilati-o. Folosind un stift, rostogoliti peste fisurile de graham pana cand au aceeasi consistenta ca nisipul.

Topiti 4 linguri de unt, care se pot face usor la cuptorul cu microunde timp de 30-45 de secunde. Combinati untul intr-un bol cu ​​firimiturile de crapatura de graham. Se amesteca cu o lingura.
Folosind o tava de placinta sau o tigaie cu forma de arc, apasati in jos amestecul de cruste. Puteti apasa usor in jos crusta folosind partea de jos a unei cupe de sticla. Coaceti crusta la cuptor timp de 10 minute la 350 de grade.

Intr-un bol mare de amestecare (sau un mixer cu suport electric) bateti branza cu continut scazut de grasime. Adaugati in vas iaurt grecesc, dovleac, oua, miere, amidon de porumb, vanilie si placinta de dovleac, amestecati pana cand toate ingredientele sunt combinate. Este posibil sa existe cateva bucati mici de branza crema – este in regula! Lasati-le. Se vor coace bine in cheesecake.

Turnati amestecul in crusta coapta. Daca utilizati o tigaie cu fund detasabil, veti putea elibera cheesecake-ul dupa ce se raceste, astfel incat sa poata sta singur pe farfurie. Cu ajutorul unei spatule mici, neteziti partea superioara a cheesecake-ului, astfel incat amestecul sa fie distribuit uniform in tigaie.

Coaceti cheesecake-ul timp de 50 de minute. Va recomand sa il verificati la fiecare 5 minute incepand de la marcajul de 40 de minute. Daca cheesecake-ul incepe sa crape, inseamna ca incepe sa se coaca in exces, astfel incat sa puteti incepe procesul de racire. Pentru a raci cheesecake-ul, deschideti usa cuptorului si opriti cuptorul. Lasati-l sa se raceasca in cuptor inainte de al scoate. Un cheesecake perfect facut va fi de fapt usor jiggly la mijloc (aproximativ o circumferinta de 2-3 inch) si se va aranja bine in timp ce se raceste.

In timp ce cheesecake-ul de dovleac este inca placut dupa ce a stat sa se raceasca 4-6 ore, consider ca este cel mai bine dupa o zi intreaga. Asadar, daca intentionati sa faceti aceasta cheesecake de dovleac pentru masa dvs. de Ziua Recunostintei, pregatiti-o cu o zi inainte de festivitatile de Ziua Recunostintei. Cand este gata de servit, topiti fiecare felie cu putina frisca si serviti cu fructe de padure.

Join The Discussion