Sănătate

Mancaruri pe care femeile nu ar trebui sa le consume – Partea a II-a

Daca incercati sa slabiti. Intre echilibrarea hormonilor si tratarea tulburarilor metabolice specifice femeilor, pierderea in greutate pentru femei este deosebit de grea. Iata care sunt alimentele de evitat pentru pierderea in greutate.

1 Paine alba

Puteti crede ca painea alba este o alegere mai buna decat, sa zicem, o gogoasa, dar sunt ambii carbohidrati rafinati, iar corpul tau prelucreaza carbohidratii rafinati ca zahar. Carbohidratii rafinati au fost indepartati din aproape toata fibra, ceea ce inseamna ca determina sporirea glicemiei si cresterea nivelului de insulina. Acest lucru este deosebit de problematic pentru una dintre cele 5 milioane de femei care prezinta sindromul ovarului polichistic sau PCOS.

Este posibil ca femeile cu PCOS sa aiba o rezistenta la insulina, ceea ce inseamna ca organismul lor nu raspunde atunci cand insulina este produsa pentru a metaboliza glucoza, la fel ca glucoza furnizata din carbohidrati rafinati. Acest lucru duce la un nivel ridicat de zahar din sange si la cresterea in greutate, in special in zona oh-atat de flatanta a burticii tale. Un alt dublu-vrednic pentru femei este faptul ca picul de zahar din sange ar putea inhiba ovulatia, in conformitate cu Harvard School of Public Health. Femeile cu PCOS si rezistenta la insulina ar trebui sa limiteze aportul rafinat de carbohidrati, dar daca trebuie sa ajungi la paine, fa-i soiul de cereale integrale 100% (oferim cateva optiuni in clasamentul nostru pentru paine) si se imperecheaza cu o proteina. Fibra combinata cu proteina va ajuta la stabilizarea glicemiei si a nivelului de insulina.

2 Soda dietetica

Credeti ca soda dietica este o modalitate excelenta de a reduce caloriile si de a stimula pierderea in greutate? Mai gandeste-te. Sigur, este fara calorii si fara zahar, dar este plin de substante chimice si aditivi infricosatori. Si este la fel de rau pentru burta ca si soda obisnuita; Un studiu publicat in Journal of the American Geriatrics Society a descoperit ca persoanele care beau soda dietetica aveau in mod regulat de aproape trei ori cantitatea de grasime din burta pe o perioada de 9 ani, comparativ cu cei care nu beau soda dietetica. Se scurge soda complet si se sorbe pe apa spumanta cu fructe proaspete. Mai bine, preparati unul dintre cele 22 de cele mai bune ceaiuri pentru pierderea in greutate.

3 Suc de fructe

Oamenii presupun ca sucul natural de fructe trebuie sa fie sanatos, deoarece este facut din fructe. Si sigur, sucul proaspat de portocale sau de grepfrut vine la pachet cu vitamine si minerale importante precum vitamina C, dar este incarcat si cu zahar. Intrucat bolile de inima sunt ucigasul numarul unu al femeilor – una din patru femei mor din cauza complicatiilor conexe in fiecare an – aceste tipuri de bombe de zahar ar trebui evitate. „Sunt intr-o cruciada impotriva zaharului”, spune Adam Splaver, medicul cardiolog clinic si co-fondator al NanoHealthAssociates. „Orice care are glucoza, fructoza sau orice fel de zahar este rau pentru inima ta, deoarece creste inflamatia si inflamatia creeaza boli cardiovasculare.”

Join The Discussion