Fără categorie

Cum sa iti impachetezi mancarea pentru un zbor

Alimentele solide pot fi ambalate in pungile verificate sau transportabile. In pungile dumneavoastra de transport sunt permise lichide sau „produse alimentare cu gel” in cantitati mai mici de 3,4 unci, dar daca acestea depasesc limita de greutate si daca este sensibil pentru siguranta alimentelor, trebuie sa intre in pungile verificate.

TSA adora atunci cand va organizati pungile de mana si le pastrati neclintite, deoarece usureaza procesul de screening si va ajuta sa mentineti liniile in miscare. Cel mai bun lucru de facut daca intentionati sa calatoriti cu mancare este sa puteti separa cu usurinta produsele alimentare de gentile de transport.

Retineti, totusi, ca, chiar daca va faceti temele si respectati toate regulile pe care TSA le-a specificat, gustarile dvs. pot fi supuse unor examinari. Majoritatea containerelor de calatorie aprobate prin TSA sunt concepute pentru articole de toaleta si produse cosmetice, dar unele, precum aceste sticle de silicon fara BPA , sunt anuntate ca fiind capabile sa poarte sosuri.

Gustari sanatoase pentru a aduce la bord

Acum, dupa ce v-ati dat seama ce alimente respecta TSA, sunteti gata pentru urmatoarea dvs. provocare – ambalarea gustarilor sanatoase pentru zborul dvs. Iata cateva gustari pe care Hillary  RDN a serviciului de preparare a mancarii Eat Clean Bro, precum si dieteticianul din St. Louis Kim Yawitz, recomanda atunci cand calatoresti:

Fructe si legume

  • banane
  • mere
  • portocale
  • morcovi
  • struguri
  • clementine
  • rosii
  • bete de telina
  • kiwi

Ambalaje de nuci si unt

Yawitz spune ca un singur pumn de migdale ofera o combinatie satioasa de grasimi sanatoase, proteine ​​si fibre. „Sunt, de asemenea, o sursa buna de magneziu, care poate ajuta la eliminarea crampelor musculare si a durerilor de cap”, spune Yawitz. Alege nuci nesarate, crude, daca este posibil, deoarece sodiu se deshidrateaza. De asemenea, sugereaza unturi de nuci precum pachetele cu unt de migdale ale lui Justin. La 1,5 uncii, sunt aprobate prin TSA si sunt perfecte pentru asocierea cu crackers cu cereale integrale sau cu o banana. Poate doriti sa mancati gustari de nuci in timp ce va aflati la poarta, insa, in cazul in care un pasager are alergii la nuci este in zbor.

Join The Discussion