Sănătate

Modalitati prin care puteti pierde 5 kilograme – Partea I

Poate ai doar 5 kilograme de pierdut. Sau poate ca ai scazut deja 25 de kilograme din scopul tau de 30 de kilograme. Poate ai incercat sa-ti dai seama cum sa slabesti 5 kilograme de la facultate. Sau poate ca o calatorie de pierdere in greutate de doua luni te-a facut sa pierzi cateva kilograme din greutatea ta.

Indiferent de caz, nutritionistii stiu un lucru sau doua despre cum sa slabesti 5 kilograme – indiferent daca este vorba despre primele cinci sau ultimele cinci. De aceea, am adresat unora dintre expertii nostri preferati in alimentatie sanatoasa despre cum sa slabeasca cinci kilograme cu sfaturi pentru toti, de la mancare pana la ce sa gustati acasa.

Cum sa slabesti 5 kilograme 

Desigur, merita mentionat faptul ca a pierde 5 kilograme poate fi o experienta foarte diferita pentru toata lumea, bazata pe o varietate de factori, de la genetica pana la cat timp incercati sa slabesti.

Pentru a va facilita, am adoptat o abordare multifunctionala in oferirea de sfaturi diferite, care speram sa ofere ceva pentru toata lumea. Acest lucru se aplica persoanelor care variaza de la utilizarea spirulinei ca un cuvant de zi cu zi pentru persoanele care incep sa adauge legume in farfurie .Alegeti cateva dintre aceste sfaturi aprobate de experti pentru a pierde 5 kilograme si veti atinge greutatea obiectivului in cel mai scurt timp.

Inregistrati aportul alimentar intr-o aplicatie.

Nevoile calorice ale femeilor si barbatilor vor diferi daca doriti sa pierdeti 5 kilograme.

  • Femeile pierd in greutate cu 1.200 – 1.400 de calorii pe zi
  • Barbatii pierd in greutate cu 1.600 – 1.800 de calorii pe zi

„Clientii mei insista adesea sa manance sanatos si nu stiu de ce nu pierd in greutate, apoi calculeaza cu o aplicatie si se dovedeste ca mananca si beau 2.000 de calorii / zi!” spune nutritionistul Lisa DeFazio , RD. DeFazio recomanda My Fitness Pal , dar exista o multime de aplicatii pe piata, asa ca experimentati cu cateva si vedeti ce interfata va place cel mai bine.

Join The Discussion