Lifestyle

Intotdeauna sarbatoresti cu mancare si te uiti la spectacole de gatit?

Dar doar pentru ca BFF-ul dvs. a primit o promotie sau, in cele din urma, v-ati mutat in noua dvs. casa, nu inseamna ca trebuie sa va supraincarcati cu sampanie si prajituri. De fapt, ar trebui sa faci contrariul. Leah Kaufman , MS, RD, CDN explica faptul ca recompensarea cu mancare este o panta foarte alunecoasa.

„Adesea, vad ca pacientii mei recompenseaza o pierdere in greutate rasfatandu-se cu alimente despre care stiu ca nu sunt cele mai bune pentru obiectivele lor”, spune Kaufman. „In schimb, va sugeram sa faceti lucruri precum manichiura, cursuri de cantat, schi, box ca recompensa pentru toata munca grea. Utilizarea mancarii nedorite va contribui doar la cresterea in greutate si va duce la o dieta nesanatoasa cu yo-yo.”
Mananca asta, nu asta! Remediere: exista o multime de moduri de a celebra aceste realizari fara junk. Daca ai pleca de trei ori pe an intr-o excursie  la plaja in loc sa devorezi o cina de lux, ai putea sa tii aproape 4.000 de calorii departe de gura. Asta insumeaza putin mai mult de un kilogram de grasime !

Spectacolele culinare maresc pofta de mancare si acest lucru poate sa ne ingrasa!
„Retetele de televiziune contin adesea mai multe calorii, proteine ​​si grasimi decat recomanda expertii”, spune Mary Hartley , RD, MPH, un nutritionist consultant din Rhode Island. „Potrivit unui studiu realizat de Cornell, vizionarea de emisiuni de gatit si apoi gatirea de la zero este asociata cu un indice de masa corporala (IMC) mai mare. Cu toate acestea, spectatorii de emisiuni de gatit care urmaresc, dar nu gatesc, nu au IMC mai mari.” Deci, simtiti-va liber sa urmariti, dar imi pare rau, nu putem gati mancarea.
Mananca asta, nu asta! Remediati: urmariti spectacolele, lasati-le sa va inspire, dar faceti-le prietenoase cu abdomenul plat.

Join The Discussion