Lifestyle

Nu mancati la birou si nu confundati setea cu foamea

S-ar putea sa credeti ca este benefic pentru salariul dvs. pe ora sau pentru a va dovedi sefului, dar mancarea pranzului la birou nu va face niciun favor. Si nu esti singurul care face asta. Potrivit cercetarilor efectuate de grupul NPD, aproximativ 62% dintre profesionistii americani care lucreaza iau „al-desko”. Problema este ca mancati distras, ceea ce va poate determina sa consumati cu pana la 50% mai multe calorii decat intentionati, potrivit unei revizuiri din 2013 publicata in American Journal of Clinical Nutrition .
Mananca asta, nu asta! Remediu: invitati un coleg si megreti sa mancati in bucatarie! Luarea unei pauze va va ajuta sa va reimprospatati mintea si sa va oferiti control asupra aportului caloric .

Stomacul tau face ceva zgomot. Ti-e foame, nu? Poate nu. Un studiu din revista Physiology & Behavior a constatat ca 60% din timp oamenii confunda foamea de sete. Apa potabila este un truc simplu pentru a ramane pe drumul cel bun cu aceste obiective de slabire „Daca toate celelalte incercari nu reusesc, luati o ceasca de ceai, care nu are aproape niciun fel de calorii”, recomanda Kelly Choi, autorul The 7-Day Flat-Belly Tea Cleanse . „Ceaiul te poate ajuta sa te hidrateze si sa calmeze poftele!”
Mananca asta, nu asta! Remediere: Chiar daca sunteti sigur ca acele ghiortairi sunt pentru foame, preincarcarea meselor cu niste H2O bune, fara calorii, poate rade niste calorii. Si daca apa simpla pare plictisitoare, puteti adauga niste citrice proaspete, fara calorii, pentru a crea o apa de detoxifiere care stimuleaza sanatatea (si aromata!) .

Join The Discussion